Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor Κοκκινάκης: Τα χώνει κανονικότατα σε Σπαλιάρα και Χρανιώτη! [vid]

Survivor Κοκκινάκης: Τα χώνει κανονικότατα σε Σπαλιάρα και Χρανιώτη! [vid]

Μπηχτές στον Χρανιώτη και τον Σπαλιάρα έριξε ο Κοκκινάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. “Ήταν κακία του Γιάννη!”

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Panorama ήταν ο Ορέστης Τσανγκ. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο απασχολεί ακόμα τα μέσα και συχνά κάνει hot δηλώσεις για το παιχνίδι.

Αυτή τη φορά ο Μαχητής σχολίασε την ψηφοφορία των Διασήμων και την αποχώρηση του χθεσινού Survivor, αυτή του Κοκκινάκη. Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη είπε ότι δεν περίμενε να φύγει ο πολίστας και μάλιστα δήλωσε ότι χάρη σε αυτόν, έμαθαν να τρίβουν την καρύδα και να φτιάχνουν πολλά φαγητά για να τρώνε τις μέρες που δεν κέρδιζαν τα έπαθλα. Ποιος όμως θα ήθελε να νικήσει το Survivor;

«Θα ήθελα πάρα πολύ ένα από τα άτομα που θα κερδίσουν το παιχνίδι να είναι από την ομάδα των Μαχητών. Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα, γι’ αυτό όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με τα ομαδικά αθλήματα, θέλουν πάντα να κερδίζει κάποιος που είναι δίπλα τους, αν δεν κερδίσω εγώ, τουλάχιστον να κερδίσει ο συμπαίκτης μου. Οπότε κι εγώ προτιμώ να κερδίσει κάποιος Μαχητής. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι για πολύ λίγες ημέρες εκεί, οπότε ας κερδίσει κάποιος από τους Μαχητές, αυτή είναι η δική μου επιθυμία», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Παράλληλα, ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε τις πρώτες δηλώσεις on camera τις οποίες έδειξε η εκπομπή. Ο… μάγειρας του Survivor δηλώνει ότι ο Γιώργος Χρανιώτης έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει μόνο και μόνο επειδή έχει πάρει τέσσερες ατομικές ασυλίες και όχι επειδή τέθηκε στην ψηφοφορία του κοινού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ρίχνει και την μπηχτή του στον Γιάννη Σπαλιάρα. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας τον είχε κατηγορήσει ότι μαγείρεψε την ψηφοφορία με την Λάουρα Νάργες έτσι ώστε ο Λάμπρος Χούτος να αποχωρήσει.Θεωρώ εκείνη τη στιγμή μια κακία του Γιάννη και ίσως ανοησία από τα άλλα παιδιά που ανέφεραν κάτι τέτοιο. Αν δεν πίστεψαν αυτό που είχα πει, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ είμαι καθαρός σαν άνθρωπος και ό,τι είχα να πω το έλεγα μπροστά σε όλους.”, δήλωσε προς υπεράσπισήν του ο Κώστας Κοκκινάκης.

Και συμπλήρωσε λέγοντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή και την αναμενόμενη για αυτόν αποχώρηση του: “Έμεινα πολύ παραπάνω από όσο πίστευα ότι θα θέλω ίσως. Το ότι έμεινα σίγουρα το οφείλω στον κόσμο που με κράτησε δυο φορές. Την Ευρυδίκη τελικά την αφήσαμε μόνη της. Έφυγε η Λάουρα, έφυγα εγώ. Είχα το προαίσθημα ότι θα φύγω αυτή τη φορά και της το έλεγα. Προσπάθησα όσο μπορούσα. Στην αρχή ήταν πιο δύσκολο για μένα, έτρωγα τις ίδιες μερίδες που έτρωγαν όλα τα παιδιά, είχαμε μαζί με τον Μπο περισσότερη ανάγκη για φαγητό. Μέχρι να ισορροπήσει λίγο το σώμα. Μετά αρχίσαμε και εγώ και ο Μπο να καλυτερεύουμε.”

Ενώ κατέληξε με έναν απολογισμό: “Ήμουν ένας μέτριος παίκτης, δεν έλεγα ότι ήμουν ο παιχταράς εδώ πέρα και θα τους πατήσω  όλους. Θέλω λίγες μέρες για να δω τι συμβαίνει και στον έξω κόσμο, οι τηλεθεατές. Πως το βλέπει ο κόσμος, γιατί εγώ έβλεπα άλλα πράγματα. Σίγουρα βλέπεις άλλα πράγματα όταν βλέπεις τον άλλο 24 ώρες το 24ωρο.”

Δείτε τι δήλωσε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε