Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Κούρνιασε στην αγκαλιά της Βαλαβάνη ο Ντάνος [vid]

Survivor: Κούρνιασε στην αγκαλιά της Βαλαβάνη ο Ντάνος [vid]

Με το πέρασμα του Survivor στα ατομικά αγωνίσματα ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε ξανά να κλέψει τη νίκη από τους αντιπάλους του.

Σε ένα αγώνισμα του Survivor που απαιτούσε κυρίως ταχύτητα και ευστοχία, ο Ντάνος κατάφερε να “εξοντώσει” έναν προς έναν τους μαχητές και να πάρει τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο. Οι παίκτες διασήμων και μαχητών στο Survivor αφού ξεκινούσαν με μια εντυπωσιακή κάθοδο από την τσουλήθρα και έπεφταν στη θάλασσα, έπρεπε να περάσουν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, να συρθούν κάτω από εμπόδιο στην άμμο και να καταλήξουν στον τελικό στόχο που καλούνταν να βάλουν 3 μπάλες σε μια ειδική κατασκευή σαν φλιπεράκι.

Αμέσως μετά τη νίκη του όμως έτρεξε να “κουρνιάσει” στην αγκαλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, δείχνοντας πως έχουν μείνει στο παρελθόν τα όσα χώριζαν τους δύο παίκτες των διασήμων. Η αθλητικογράφος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του, φωνάζοντάς του “μπράβο ρε σκύλε” λίγο πριν τελικά την πλησιάσει και πέσει στην αγκαλιά της.

Η τρυφερή αγκαλιά του Ντάνου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αμέσως μετά τη νίκη εναντίον του Κώστα Αναγνωστόπουλου δεν έμεινε ασχολίαστη, αφού οι περισσότεροι παρατηρούν ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσά τους μετά από 4 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το αγώνισμα της Κυριακής μάλιστα έσπευσε να εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή της στο “άλογο” που λέγεται Ντάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η δεύτερη κατά σειρά νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor ήρθε μετά τον άθλο του εναντίον όλων των μαχητών και την επική νίκη του με 10 – 6 στο αγώνισμα της Κυριακής. Λόγω του τραυματισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αναγκάστηκε να αγωνιστεί εναλλάξ με όλους τους παίκτες των μαχητών, κατατροπώνοντας την μπλε ομάδα, και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των ατομικών αγωνισμάτων.

 

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Τρέιλερ Survivor 20/6: Τα πράγματα σοβαρεύουν και τα έπαθλα δεν έχουν προηγούμενο

Survivor: Στηρίζει Ντάνο η “μπουλντόζα”! Το μήνυμα της Παπαδοπούλου!

Survivor: Γκριμάτσες μαχητών, αξία ανεκτίμητη! Ήρωας ο Ντάνος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε