Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Στηρίζει Ντάνο η “μπουλντόζα”! Το μήνυμα της Παπαδοπούλου!

Survivor: Στηρίζει Ντάνο η “μπουλντόζα”! Το μήνυμα της Παπαδοπούλου!

Ακόμα και μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνεχίζει να στηρίζει για τη νίκη τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η “μπουλντόζα” των διασήμων Ειρήνη Παπαδοπούλου υποστηρίζει ανοιχτά τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor, εκφράζοντας με κάθε τρόπο τη στήριξή της στον Ντάνο. Μετά το τελευταίο άδεισμα στον Στέλιο Χανταμπάκη για τα όσα είπε για το μεγάλο φαβορί του Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποδεικνύει πως παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης και τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αυτή τη φορά η Ειρήνη Παπαδοπούλου πόζαρε με πλατύ χαμόγελο και έχοντας για φόντο την τηλεόραση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που αγωνιζόταν ενάντια στους 4 παίκτες της ομάδας των μαχητών. Η “μπουλντόζα” ήταν αυτή άλλωστε που έκανε την αρχή για τη διάλυση της περιβόητης κλίκας από τον κόσμο, βγάζοντας στη σέντρα τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Οι δύο πιο αγαπημένοι παίκτες του φανατικού κοινού στο Survivor είχαν στοχοποιηθεί και περιθωριοποιηθεί από την περιβόητη κλίκα του Survivor, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι τελικά να θέσει εκτός τον Στέλιο Χανταμπάκη και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλός αγώνας ασυλίας! Μαχητής στο ξενοδοχείο! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Αμύθητα κέρδη! Τα τρελά ποσά για ΣΚΑΙ και Ιλιτζαλί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε