Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Survivor: Ξανά μαζί Λάουρα Νάργες και Σόφη Πασχάλη [pic]

Survivor: Ξανά μαζί Λάουρα Νάργες και Σόφη Πασχάλη [pic]

Η Λάουρα Νάργες ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor. Τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα και θυμούνται τα… παλιά με την Σόφη Πασχάλη.

Στα τελευταία νέα του Survivor, σχετικά με την αποχώρηση της Λάουρας, έχουμε την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ανανεωμένο look στο αεροδρόμιο όπου την περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Η ίδια ήταν πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της αφού δεν είχε προλάβει ακόμα να διαβάσει το τι γίνεται στην Ελλάδα σχετικά με το Survivor και τους παίκτες που έχουν απασχολήσει. Το μόνο που δήλωσε ήταν η διάψευσή της περί… ειδυλλίου ανάμεσα σε αυτήν και τον Κώστα Κοκκινάκη ενώ το πρώτο που ήθελε να κάνει ήταν να πάρει τηλέφωνο τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα πλέον είναι και η πρώην συμπαίκτριά της – η δεύτερη παίκτρια των Διασήμων που αποχώρησε – η Σόφη Πασχάλη. Η δασκάλα γιόγκα έχει πλέον περάσει καιρός που έχει φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και έχει και πάλι προσπαρμοστεί πλήρως στην ελληνική πραγματικότητα.

Οι δύο φίλες του Survivor, συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί. Η Σόφη Πασχάλη ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes “έπεσαν βροχή!”. Δεν ξεχνάμε ότι οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι και μοιράζονταν τα πάντα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πλέον είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια των Διασήμων.

Η πιο ζεν παίκτρια του παιχνιδιού και η “κομμώτρια” που δεν γκρίνιαξε ούτε στιγμή και ήταν γεμάτη θετική ενέργεια, έκαναν… reunion και πλέον μπορούν να μοιραστούν τις κοινές αναμνήσεις τους από τον Άγιο Δομίνικο, που από ό,τι φαίνεται δεν θα ξεχάσουν ποτέ…

“Ένα μαυρισμένο κορίτσι, δεν αρκεί! Το μαύρισμα της Καραιβικής διαρκεί όπως και οι αναμνήσεις! Καλοκαίρι διαρκείας.. missed u..”, γράφει στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας η Σόφη Πασχάλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε