Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για την ασυλία!

Survivor: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για την ασυλία!

Άλλη μια ανατροπή από δω και πέρα στο Survivor. Οι κανόνες αλλάζουν για το αγώνισμα της ασυλίας, που πλέον δεν θα είναι ένα.

Το Survivor είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών. Και στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του Νησιού ανακοίνωσε αλλαγές στις ατομικές ασυλίες.

Αναλυτικά, ο παρουσιαστής του Survivor, ενημέρωσε τους παίκτες του παιχνιδιού ότι πλέον δεν θα υπάρχει ένα μόνο έπαθλο ασυλίας την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής, θα γίνονται δύο ξεχωριστά αγωνίσματα την εβδομάδα, από τα οποία θα βγαίνουν οι δύο παίκτες που θα κερδίζουν την ασυλία. Αυτοί οι παίκτες που θα έχουν κερδίσει το κολιέ της ασυλίας, εκτός από το γεγονός ότι εξαιρούνται στην ψηφοφορία, θα πρέπει να υποδείξουν και έναν παίκτη ο καθένας υποψήφιο για αποχώρηση. Αυτός ο παίκτης μπορεί να είναι είτε από την ομάδα τους, είτε από την αντίπαλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε για πρώτη φορά Μαχητής να θέτει προς αποχώρηση Διάσημο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είχε κερδίσει το κολιέ της ασυλίας, επέλεξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος όμως τη γλίτωσε και έφυγε η Σάρα Εσκενάζυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Από εδώ και πέρα οι ασυλίες θα παίζονται με έναν διαφορετικό τρόπο. Τα δεδομένα και πάλι αλλάζουν και σας έχω μια έκπληξη. Μία έκπληξη για τις επόμενες ασυλίες που θα παίξετε. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις θα παίζουμε δύο ασυλίες. Δύο αγωνίσματα για ασυλία. Το κάθε ένα από τα δύο αγωνίσματα θα αναδεικνύει έναν νικητή, ο οποίος θα παίρνει και την αντίστοιχη ασυλία”.

Και συνέχισε: “Στο δεύτερο αγώνισμα, που θα βγαίνει ο δεύτερος παίκτης με ασυλία, ο δεύτερος νικητής, δεν θα αγωνίζεται ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Πάλι την επόμενη φορά θα έχουμε δύο ασυλίες, οι οποίες θα βγουν από δύο διαφορετικά αγωνίσματα”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε