Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: “Μαγείρεψε ψηφοφορία” – “Ντροπή σου”! Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού [vid]

Survivor: “Μαγείρεψε ψηφοφορία” – “Ντροπή σου”! Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού [vid]

Εκτός εαυτού ο Κώστας Κοκκινάκης, έκπληκτος και ο Γιάννης Σπαλιάρας με τους χαρακτηρισμούς που του προσάπτουν. Ο κακός χαμός στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Άνευ προηγουμένου κόντρα παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες το τηλεοπτικό κοινό ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για ακόμη μία φορά Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας τσακώθηκαν άγρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο προηγούμενο αγώνισμα με έπαθλο τη διαμονή στη βίλα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την πρώτη κούρσα του, ένιωσε έναν πόνο στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να τρέξουν παραπάνω φορές οι συμπαίκτες του.

Όταν το παιχνίδι τελείωσε και η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο, ο Γιάννης Σπαλιάρας πανηγύρισε έντονα, γεγονός που ενόχλησε τους Διάσημους και μάλιστα τους κίνησε τις υποψίες ότι το γνωστό μοντέλο δεν είχε θέμα με τη μέση του, αλλά επειδή ήταν ένα αγώνισμα που τον δυσκόλευε, “θυσιάστηκε” προκειμένου να παίξει κάποιος πιο δυνατός παίκτης από αυτόν, ώστε να κερδίσουν.

“Περαστικά στη μέση σου”, του είπε ειρωνικά αμέσως μετά τη νίκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης για πρώτη φορά πήρε μέρος σε καβγά και χαρακτήρισε τον Γιάννη Σπαλιάρα ανήθικο και διπρόσωπο, κάτι το οποίο ενόχλησε τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν. Ο Μάριος Πρίαμος έκανε λόγο για στρατηγική που ακολουθούν και οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε ότι ο καθένας πανηγυρίζει διαφορετικά και δεν είναι ψεύτικος ο πόνος στη μέση του.

Η κόντρα συνεχίστηκε και χθες με τους Μαχητές να επιστρέφουν στην παραλία και να δέχονται ένα ψυχρό κλίμα από τους Διάσημους – πέραν της Ευρυδίκης – ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης μαγείρευε και δεν χαιρέτησε κανέναν. Η κόντρα τους μάλιστα συνεχίστηκε και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού όπου οι δύο πρώην συμπαίκτες μίλησαν με βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλον και τα “αίματα άναψαν” για τις δύο ομάδες.

«Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ενώ ο Κοκκινάκης απάντησε σε υψηλό τόνο: «Είναι ντροπή σου… Στο ξαναλέω γι άλλη μια φορά, είναι ντροπή σου».

Δείτε όλα όσα χάσατε από το… επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού του χθεσινού Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε