Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Μακριά από τον Αναγνωστόπουλο όταν χάνει!

Survivor: Μακριά από τον Αναγνωστόπουλο όταν χάνει!

Η μπουνιά στο ξύλο του Αναγνωστόπουλου στο χθεσινό Survivor, τού τραυμάτισε το δάχτυλο. Νευρικότητα άνευ προηγουμένου!

Και μπουνιές και φωνές και ένας μισθοφόρος έτοιμος να βγει από τα ρούχα του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε το highlights της χθεσινής αναμέτρησης.

Αξέχαστη από το χθεσινό ματς του Survivor, ήταν η στιγμή που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθαν αντιμέτωποι. Στην αναμέτρησή του με τον Γιώργο Χρανιώτη, έχασε, εξαιτίας της αστοχίας του και άρχισε να βαράει από τα νεύρα του, την ξύλινη κατασκευή του αγωνίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Απογοητευμένος από την επίδοσή του, γύρισε στον πάγκο με κάτω το κεφάλι, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να συμπάσχουν μαζί του. Λίγο αργότερα, η κάμερα του Survivor, τον έδειξε με τον γιατρό της παραγωγής να του περιποιείται το δάχτυλο, καθώς τελικά αποδείχθηκε ότι το χτύπημα με τη μπουνιά στο ξύλο, ήταν πιο σοβαρό. Ευτυχώς δηλαδή που ξέσπασε στο ξύλο και όχι σε κάποιον άλλον!

Τελικά, η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το τελικό σκορ 10 – 6 και να εξασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο την παραμονή και των πέντε παικτών της στο παιχνίδι. Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε