Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor Μάριος: Οι αξέχαστες στιγμές του

Survivor Μάριος: Οι αξέχαστες στιγμές του

Μπορεί το τροχαίο του Survivor να μας τον στέρησε για λίγο, όμως ο Μάριος έχει αποτυπωθεί στην εικόνα του τηλεοπτικού κοινού και οδεύει δυνατός προς τον τελικό. Τα highlights του μέσα στο παιχνίδι.

Survivor χωρίς τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη τι θα ήτανε; Σίγουρα θα ήταν πιο βαρετό αφού ο “τρελός Κύπριος” είναι ο μόνος δυνατός αντίπαλος του Γιώργου Αγγελόπουλου. Και εκτός από ένας δυνατός παίκτης, είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά στο παιχνίδι από την αρχή του μέχρι και το τροχαίο αλλά και την επιστροφή του.  Εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις τρεις στιγμές του Μάριου που αποτυπώθηκαν στο μυαλό μας λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι πόσο τυχερός ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο σοκαριστικό τροχαίο του Survivor. Αυτός και η Ειρήνη Κολιδά ήταν οι δύο που είχαν τραυματιστεί πιο σοβαρά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Η Ειρήνη αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ ο Κύπριος παίκτης κατάφερε να αναρρώσει πολύ γρήγορα και αυτό τού έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ένα δυναμικό comeback και να αποτελεί μέχρι και σήμερα φαβορί για τον τελικό.

Αυτό όμως που θυμούνται πολλοί από τον “τρελό Κύπριο” ήταν η ατάκα του για τη Λάουρα Νάργες. Μετά από μία ήττα τους, οι Μαχητές συζητούσαν την κακή επίδοσή τους και δη των κοριτσιών. Μεταξύ άλλων, ο Μάριος είχε πει ότι το θεωρεί αδιανόητο να κερδίζει τα κορίτσια η Λάουρα με τον κ@@ο τον τόσον! Η Λάουρα μετά την αποχώρησή της είχε πει ότι δεν του κρατά κακία, αφού εννοούσε ότι είναι πολύ τυχερή και αποτελεί κυπριακή έκφραση! Και όμως…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τέλος, ο super Marios σε μία νίκη του είχε κάνει και μια σούπερ… τούμπα που τον βρήκε με το κεφάλι στο έδαφος!

Θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ο τελικός νικητής του Survivor;

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε