Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor Μπο: Ειρωνεία άνευ προηγουμένου! Δείτε τι έκανε όταν έχασε από τον Σπαλιάρα [vid]

Survivor Μπο: Ειρωνεία άνευ προηγουμένου! Δείτε τι έκανε όταν έχασε από τον Σπαλιάρα [vid]

“Ναι! Ναι! Ναι”, φώναζε για αρκετή ώρα μετά τη νίκη του ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό Survivor. Και ο Μπο προχώρησε σε ένα ξέσπασμα που το τηλεοπτικό κοινό δεν το περίμενε από μεριάς του.

Έξαλλος έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Μπο με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο παίκτης που έχει δεχθεί τους περισσότερους σχολιασμούς από συμπαίκτες του και μη, για την επίδοσή και τη συμπεριφορά του, μπήκε αυτή τη φορά στο στόχαστρο του γνωστού ράπερ.

Ο λόγος; Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι κατά γενική ομολογία ο πιο αδύναμος παίκτης από την ομάδα των Μαχητών. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και μάλιστα υπάρχουν και φορές που νικά τον αντίπαλό του χάρη στην επιμονή του. Έτσι έγινε και χθες στοSurvivor

Στο προηγούμενο παιχνίδι του Survivor αυτός δεν είχε καταφέρει να χαρίσει πόντο στην ομάδα του. Το πείσμα του χθες τον έκανε λοιπόν να καταφέρει να πάρει νίκες και να πετύχει τον τελικό στόχο με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Όταν νίκησε λοιπόν ήταν φυσικό να πανηγυρίσει έντονα, αφού ήταν κάτι που το ήθελε πολύ και το κατάφερε με πολύ κόπο.

“Ναι! Ναι! Ναι”, φώναζε για αρκετή ώρα μετά τη νίκη του και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον συγχαρούν. Ο Μπο εκνευρίστηκε με την ακραία αντίδρασή του και άρχισε να τον ειρωνεύεται κάνοντας και αυτός ότι κέρδισε και το πανηγυρίζει. Ξέσπασμα που δεν το είχαμε ξαναδεί από την μεριά του Μπο. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Δείτε εδώ πώς η παραγωγή της φτιάχνει το προφίλ της ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι!

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε