Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Την τιμητική του είχε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο Μπο. Μπορεί στο αγώνισμα να “πάτωσε”, αλλά πριν είχε γλεντήσει στο φουλ τους συμπαίκτες του και τους Τούρκους.

Το ξέφρενο γλέντι Ελλήνων και Τούρκων παικτών του Survivor, παρακολούθησε στο χθεσινό επεισόδιο, το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού. Οι δύο αντίπαλες ομάδες του επεισοδίου της Πέμπτης και της Παρασκευής – ενόψει του ελληνοτουρκικού αγώνα –  έδειξαν ότι εκτός αγωνίσματος είναι μια μεγάλη παρέα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Τούρκοι και Έλληνες απόλαυσαν ένα μεγάλο φαγοπότι με φαγητά που τρώγονται και στις δύο χώρες, ενώ το κέφι ξεκίνησε με τον διάσημο τραγουδιστή Fedon που τους ξεσήκωσε με ελληνικά και τούρκικα τραγούδια. Τα κορίτσια χόρεψαν τσιφτετέλι και τα αγόρια ζεϊμπέκικο.

Δείτε την ερωτευμένη Sabriye Şengül να κάνει την πρώτη κίνηση για να διεκδικήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Η στιγμή της κορύφωσης όμως ήρθε, όταν πήρε το μικρόφωνο ο Μπο και τραγούδησε παλιές και νέες του επιτυχίες. Ο παίκτης των Διασήμων είχε σίγουρα την τιμητική του και τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι Τούρκοι αντίπαλοι χόρεψαν στους ραπ ρυθμούς του. “Τον θαύμασα τον Μπο και όταν βγω απο δω θα αγοράσω τον δίσκο του”, δήλωσε ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Σερχάτ Ακίν.

Ύστερα από το γλέντι τους, οι Τούρκοι θα χαρούν μια εβδομάδα στη Μύκονο με άφθονο φαγητό και… κανονικό ύπνο σε κρεβάτια! Οι Έλληνες όμως, επέστρεψαν άμεσα στην παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο και ξέχασαν την ομαδικότητά τους και τη στενή σχέση συνεργασίας που είχαν αναπτύξει, αφού έγιναν και πάλι αντίπαλοι. Τόσο η ομάδα των Μαχητών όσο και η ομάδα των Διασήμων του Survivor, κατέθεσε την ψυχή της για να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο, όμως οι Μαχητές ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να απολαύσουν μια κρουαζιέρα με καταμαράν και πεντανόστιμα μπέργκερς.

Δείτε το πάρτι και την εμφάνιση του Μπο:

Μπορεί ο Μπο να πέρασε μια τέλεια βραδιά αφού ήπιε, έφαγε και ξεσήκωσε τα… πλήθη του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, ωστόσο η επόμενη μέρα δεν ήταν σίγουρα η… μέρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής “πάτωσε” στις αναμετρήσεις του ενάντια στους Μαχητές.

Δείτε εδώ ποιο ειναι το πραγματικό όνομα του Μπο.

Το νερό δεν είναι το στοιχείο του και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Το αγώνισμα απαιτούσε επαφή με νερό, αποφυγή εμποδίων, ταχύτητα και ευστοχία. Όμως, ο Μπο δεν κατάφερνε να φτάσει καν έγκαιρα στον τελικό στόχο, οι αντίπαλοί του έπαιρναν από νωρίς το προβάδισμα, αφού αυτός κολλούσε για περισσότερη ώρα στο νερό. Ο ίδιος δήλωσε στενοχωρημένος με την επίδοσή του και χαριτολογώντας αργότερα, είπε στον Σάκη Τανιμανίδη στο τέλος του παιχνιδιού, ότι το αγώνισμα ήταν στα…. μέτρα του!

Δείτε παρακάτω τις δύο αποτυχημένες αναμετρήσεις του με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη:

Μπορεί να μην ήταν καλός χθες, όμως ο Μπο έχει κάνει άλματα από την αρχή του παιχνιδιού. Άλλος άνθρωπος είναι πλέον στα αγωνίσματα ενώ η φυσική του κατάσταση δεν έχει πλέον να ζηλέψει σε τίποτα τους συμπαίκτες του. Από τα 110 έχει φτάσει τα 86 κιλά, ενώ ο ίδιος στο πάρτι της ένωσης είχε αποκαλύψει ότι ποτέ στη ζωή του δεν έχει ξαναχάσει τόσα πολλά κιλά όσο τώρα. Σίγουρα τώρα ο Μπο έχει παραπάνω σουξέ στις γυναίκες με το κοινό να σχολιάζει στα social media ότι θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι για να τον χαζεύουν και άλλο!

Δείτε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Θυμίζουμε ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε