Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Νέο σχέδιο εξόντωσης του Αγγελόπουλου [vid]

Survivor: Νέο σχέδιο εξόντωσης του Αγγελόπουλου [vid]

Έχουν βαλθεί να αποτελειώσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το Survivor. Όλοι οι Μαχητές εναντίον του!

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα μέχρι τώρα στο Survivor, είστε πολύ γελασμένοι. Ο χαμός θα γίνει σήμερα με το έπαθλο της ασυλίας. Επτά παίκτες θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για το πολυπόθητο έπαθλο της ασυλίας και ένας θα πρέπει να αποχωρήσει, μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό. Και αν για κάτι είναι αποφασισμένοι οι Μαχητές, είναι ένα: Να εξοντώσουν τον πιο δυνατό παίκτη του παιχνιδιού, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μάριος σαν μια γροθιά – περίπου δηλαδή γιατί είναι και αντίπαλοι πια – παλεύουν για να εξολοθρεύσουν τον Αγγελόπουλο. Αυτό ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή που μάλλον οι Μαχητές “είχαν μυριστεί” ότι ο Ντάνος θα ήταν δυνατός παίκτης. Από την πρώτη μέρα του Survivor ήταν αυτός που επέλεξαν να στείλουν στους διασήμους. Ο Ορέστης Τσανγκ μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι είχε δηλώσει ότι η ομάδα του τον έδιωξε γιατί πίστευε ότι αν πάει στους Διάσημους, αυτοί θα τον ψηφίσουν για αποχώρηση και τελικά θα βγει εκτός παιχνιδιού. Κάτι το οποίο δεν έγινε και τους γύρισε τελείως μα τελείως μπούμερανγκ…

Ο Ντάνος βρέθηκε τελικά στην (ευχάριστη) θέση να μάχεται στο Survivor εναντίον τους και να τους νικά έως τώρα με ευκολία. Ήταν λίγες οι φορές που οι Μαχητές τον νικούσαν και όποτε συνέβαινε αυτό, το πανηγύριζαν έξαλλα. Το πάθος τους συνεχίζεται έως και τώρα, 4μιση μήνες μετά και στα ατομικά αγωνίσματα. Πόσο μάλλον τώρα δηλαδή που θα μπορούν να τον θέσουν υποψήφιο για αποχώρηση. Το πείσμα τους μεγαλώνει και το πλάνο των Μαχητών, αν και δεν είναι μια ομάδα πια, είναι κοινό: Να διώξουν τον Αγγελόπουλο και να διεκδικήσουν αυτοί τις θέσεις για τον πολυαναμενόμενο τελικό.

Η αντίδραση στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor, του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ήταν καθοριστικής σημασίας. Ο τρόπος που κοίταξε τα δισκάκια που κατάφερεν να μπουν στους τρεις διαφορετικούς στόχους πέρασε το μήνυμα στους τηλεθεατές ότι ήταν παθιασμένος να νικήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μπορεί οι δυό τους μετά την αναμέτρηση να αγκαλιάστηκαν και να έδωσαν τα χέρια, όμως ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι την ήθελε πολύ τη νίκη αυτή ο “τρελός Κύπριος”. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο Μάριος χάνει την ψυχραιμία του όταν χάνει από τον Ντάνο.

Δεν είναι μόνο ο Μάριος όμως, αλλά και οι υπόλοιποι… “Έχουν απομείνει τρεις ασυλίες μεχρι το τέλος. Θα τα δώσω όλα για να πάω στον τελικό”, είχε τονίσει ο Βασάλος και μάλιστα σε προηγούμενη δήλωση του στις κάμερες του Survivor, είχε επισημάνει “Μαχητές και πάλι Μαχητές”. Οι δηλώσεις του δείχνουν ότι στο σημερινό αγώνισμα της ασυλίας θα στηρίξει τη μέχρι τώρα ομάδα του και θα ψηφίσει κατά των Διασήμων.

“Με τα παιδιά είμαστε από την αρχή του Survivor μαζί και έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Πεινάσαμε, χαρήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, πάρα πολλά συναισθήματα, τσακωθήκαμε, όλα μαζί. Ο Γιάννης ήρθε και αυτός στη μέση του παιχνιδιού αλλά δεν παύει να είναι μέλος της ομάδας μας, οπότε δεν γίνεται να μη λειτουργούμε και κάπως ομαδικά. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλα αυτά τα πράγματα”, δήλωσε από την μεριά του και ο Αναγνωστόπουλος.

Και συνέχισε να αναφέρει στις κάμερες του Survivor“Δεν παύει να υπάρχει μια στρατηγική γιατί το παιχνίδι αυτό είναι. Από τη στιγμή που μείναμε πέντε και οι άλλοι είναι δύο, προφανώς όταν υπάρξει ασυλία, δεν θα βγάλει κάποιος, κάποιον από την ομάδα μας αλλά από την αντίπαλη. Οπότε αυτή θα ήταν ουσιαστικά όχι ακριβώς μια στρατηγική, η πραγματικότητα. Είμαστε τόσους μήνες με τα παιδιά, θα ψηφίσω κάποιον από αυτούς, ενώ έχω επιλογή από την άλλη ομάδα; Φυσικά και όχι και πιστεύω πως αν κάποιος το κάνει για μένα θα είναι προδοσία”. Και αυτός λοιπόν είναι με τους Μαχητές ως το τέλος είτε λόγω συναισθηματικού δεσίματος είτε λόγω στρατηγικής…

Θυμίζουμε επίσης ότι στο ατομικό αγώνισμα της Δευτέρας που νικητής ήταν ο Ντάνος, εκείνος είχε επιλέξει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σάρα Εσκενάζυ για να απολαύσουν όλοι μαζί το έπαθλο του Survivor. Τότε, το φαβορί της είχε πει ότι για όση ώρα είναι μαζί τους, θα πρέπει να βγάλει την μπλε κορδέλα – σήμα κατατεθέν των Μαχητών – γιατί τώρα είναι με τους… Κόκκινους. Εκείνη είχε πειραχθεί λίγο με την κίνηση αυτή και είχε δηλώσει αργότερα ότι έπρεπε να του είχε πει κάτι, γιατί οι Μαχητές έχουν γίνει τόσο καιρό “οικογένειά” της. Επομένως και η Σάρα, στον δρόμο που χάραξαν τα αγόρια… Ο μόνος που δεν είναι πωρωμένος να διώξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Από το άλλο… στρατόπεδο του Survivor, αυτό των Διασήμων, γιατί άλλωστε παρόλο που τα παιχνίδια έγιναν ατομικά, ακόμα υπάρχουν δύο ομάδες, έχουν και αυτοί το δικό τους σκεπτικό. Η Βαλαβάνη τονίζει ότι ακόμα και τώρα δεν μπορεί να ξεχάσει από πού προέρχεται και θα στηρίζει πάντα τους Διάσημους. Άλλωστε, “εκείνος και εκείνη” έχουν μείνει στην ομάδα και αν δεν παινέψεις και το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει… Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χάρη στις νίκες του έχει πάρει πολλές φορές μαζί του την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία, αφού μαζί συμβιώνουν αρμονικά στην καλύβα τους.

Ένα πράγμα λοιπόν είναι φανερό ότι θα γίνει σήμερα στο Survivor. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το έπαθλο της ασυλίας. Θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για να παραμείνουν στο παιχνίδι και στον τελικό, και να απολαύσουν μια θέση στον τελικό και το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι Μαχητές εναντίον του Αγγελόπουλου, ο Ντάνος μόνος του και το τοτέμ της ασυλίας το διεκδικούν και οι επτά στην πρώτη αποχώρηση μετά τα ατομικά παιχνίδια…

“Το κομμάτι της στρατηγικής σίγουρα θα παίξει” δηλώνει ο Μάριος στο τρέιλερ, ενώ η Ευρυδίκη επισημαίνει στον Ντάνο ότι πρέπει να αποκτήσει το κολιέ της ασυλίας γιατί αλλιώς θα τον ψηφίσουν για αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε