Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Ντάνος εναντίον όλων! Χαμός στα social media για ΣΚΑΙ!

Survivor: Ντάνος εναντίον όλων! Χαμός στα social media για ΣΚΑΙ!

Μετά την ήττα των διασήμων στον αγώνα ασυλίας και πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες μαχητών και διασήμων για τις αλλαγές που έρχονται στο Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor τη νέα μεγάλη ανατροπή στον Γιώργο Αγγελόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σάρα Εσκενάζυ.

“Θα παραμείνετε δύο ομάδες και θα αγωνίζεστε ως διαφορετικές ομάδες. Πλέον, όποιο αγόρι από τα δύο μείνει, είτε ο Χρανιώτης είτε ο Αγγελόπουλος, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των Μαχητών εναλλάξ, με ροτέισον. Έτσι θα συνεχίσουμε τα αγωνίσματα κι έτσι θα πάμε μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όταν φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα, όπου θα αγωνιστείτε και πάλι ως ομάδες με τον τρόπο που σας περιέγραψα, εάν κερδίσουν οι Διάσημοι τότε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Αν κάποια στιγμή, σε ασυλία, κερδίσουν οι Μαχητές και χρειαστεί να φύγει ακόμα ένας Διάσημος, οπότε θα μείνει μόνο ένα μέλος, τότε το παιχνίδι στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό και όλα τα αγωνίσματα από εκεί και πέρα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό, που είναι τέσσερις παίκτες, θα παίζετε ατομικά”, είπε στους παίκτες μαχητών και διασήμων του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αυτή βέβαια η ανατροπή στο Survivor έβαλε φωτιά στα πληκτρολόγια των χρηστών του ίντερνετ που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον άθλο που καλείται να βγάλει εις πέρας το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος. Τα tweets ήταν επικά για τον Ντάνο που τον βάζουν μόνο εναντίον όλων και τον ΣΚΑΙ που θέλει να… εξοντώσει το μεγάλο φαβορί μέχρι να καταφέρει να πάρει το έπαθλο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: “Είναι ένα κουκλί ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Ντάνος έχει την αλητεία”

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε