Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Το σοκ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ήρθε στο τέλος. Οι Διάσημοι έχασαν και ο Χρανιώτης αποχώρησε.

Ένα σχετικά αδιάφορο επεισόδιο του Survivor, παρακολούθησε χθες το φανατικό τηλεοπτικό κοινό, μέχρι πριν το Συμβούλιο του Νησιού. Όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν για την κορύφωση του επεισοδίου, που ήρθε στο τέλος. Ποιά ήταν αυτή; Η ανατροπή σχετικά με το ποια είναι η επόμενη μέρα στα αγωνίσματα και η αποχώρηση του Χρανιώτη. Δείτε όσα χάσατε και δεν έπρεπε…

Το πάθος για την ασυλία

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση στο Survivor επεισόδιο της Τρίτης, νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 8. Οι νικητές απόλαυσαν με την ψυχή τους το έπαθλο επικοινωνίας με μηνύματα των φανς και την βιντεοκλήση με την οικογένειά τους. Ο Αγγελόπουλος συγκινήθηκε με τη μητέρα του, η Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την μητέρα και την αδερφή της και ο Χρανιώτης μίλησε με τον αδερφό του.

Την ίδια ώρα, οι Μαχητές σχολίαζαν ότι ήταν άτυχοι και θα τα δώσουν όλα στο έπαθλο ασυλίας. Μάλιστα, ο μισθοφόρος και ο Βασάλος συζητούσαν για το ποιον έχουν σκεφτεί να ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν. “Άμα φύγει ο Γιάννης, θα μείνουμε τρεις καλοί παίκτες. Αν φύγει ο Γιάννης θα δυναμώσει η ομάδα”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος χωρίς δισταγμό στις κάμερες του Survivor. Στο άλλο “στρατόπεδο” ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε ότι πάνε στον αγώνα με θέληση να μείνουν και οι 3.

Το αγώνισμα και τα νεύρα του μισθοφόρου

Ο στίβος μάχης του χθεσινού Survivor, απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και όπως πάντα ευστοχία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες καλούνταν να φέρουν εις πέρας την πορεία τους κρατώντας στους ώμους τους ένα σίδερο και ύστερα να συμπληρώσουν ένα παζλ. Στο τέλος έπρεπε να ρίξουν με γκελ, δύο κολωνάκια και έτσι κρινόταν ο νικητής.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για το πιο σημαντικό έπαθλό τους, αυτό της ασυλίας. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που νίκησε, εξασφάλισε την παραμονή όλων των παικτών της στην παραλία, ενώ η ομάδα που έχασε, αποχωρίστηκε έναν παίκτη της.

Στον πάγκο των Μαχητών – λόγω της αριθμητικής τους υπεροχής – έμειναν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που τις τελευταίες μέρες, είναι ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι, αλλά και ο πιο αδύναμος παίκτης τους, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στο χθεσινό αγώνισμα όλοι οι παίκτες έδειξαν αποφασισμένοι για τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Highlight του ματς ήταν η στιγμή που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθαν αντιμέτωποι. Οι δύο παίκτες ήρθαν σχεδόν ισοπάλοι, αλλά ο Ντάνος κατάφερε να βάλει πρώτος τις βολές. Τότε, ο μισθοφόρος τα έχασε τελείως, πήγε λίγο πιο έξω από τον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Δεν ήταν όμως η μόνη φορά που ο μισθοφόρος έχασε τον έλεγχο. Και στην επόμενη αναμέτρησή του με τον Γιώργο Χρανιώτη, έχασε, εξαιτίας της αστοχίας του και άρχισε να βαράει από τα νεύρα του την ξύλινη κατασκευή του αγωνίσματος. Απογοητευμένος από την επίδοσή του, γύρισε στον πάγκο με κάτω το κεφάλι, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να συμπάσχουν μαζί του. Λίγο αργότερα, η κάμερα του Survivor, τον έδειξε με τον γιατρό της παραγωγής να του περιποιείται το δάχτυλο, καθώς τελικά αποδείχθηκε ότι το χτύπημα με τη μπουνιά στο ξύλο, ήταν πιο σοβαρό.

Η μόνη που προσπάθησε να ανακτήσει το ηθικό της ομάδας ήταν η Σάρα που φώναζε: “Θετική σκέψη!”.Και αυτή η θετική σκέψη τελικά λειτούργησε, αφού η Σάρα είναι θετικός άνθρωπος, αγωνίζεται και μάχεται για το καλό της ομάδας της και έτσι έκανε  και ένα μικρό θαύμα. Ένα μικρό για την ανθρωπότητα, αλλά μεγάλο για αυτούς, αφού στο 9 – 6, κατάφερε και πέτυχε πρώτη τις δύο βολές και έτσι έκανε το 10 – 6.

Κάνοντας έναν απολογισμό καταλήγουμε στο εξής: Οι Διάσημοι έκαναν από δύο νίκες ο καθένας, ενώ εξαιρετική επίδοση από την ομάδα των Μαχητών, είχε η ξανθιά παίκτρια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι παίκτες των Μαχητών παραμένουν πέντε, και στο πεδίο των Διασήμων, έχουμε άλλη μία απώλεια. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πει σε προηγούμενο επεισόδιο: “μείνανε τρεις και ο κούκος”, πού να ‘ξερε ότι από το χθεσινό επεισόδιο μείνανε μόνο δύο…

Και η ώρα της ατομικής ασυλίας, έφτασε… Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναδείχθηκε νικήτρια ανάμεσα στον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτόματα, λοιπόν, οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο γνωστός ηθοποιός και ο Σκιαθίτης προπονητής θαλάσσιου σκι.

Η ανατροπή στην αποχώρηση

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος άλλωστε στις κάμερες του Survivor, το είχε προβλέψει. Με την αποχώρηση του Χρανιώτη, τα αγωνίσματα θα συνεχίσουν ως εξής: Θα παραμείνουν δύο ομάδες και θα αγωνίζονται και έτσι. Άρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίζει ενάντια στους πέντε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, μέχρι την επόμενη ασυλία.

Η αποχώρηση και η επόμενη μέρα…

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη; Πώς θα επηρεάσει τις δύο ομάδες; Ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό; Ποιο θα είναι το έπαθλο του επόμενου επεισοδίου; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor;

Λίγο υπομονή και η απάντηση έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε