Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Survivor: “Οι περισσότεροι που πήραν μέρος…απέκτησαν θέματα” [vid]

Survivor: “Οι περισσότεροι που πήραν μέρος…απέκτησαν θέματα” [vid]

Τρομερές αποκαλύψεις για το παιχνίδι του Survivor. «Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν!»

Καλεσμένος στο “The 2night show” ήταν ο Σπύρος Σούλης. Τον γνωστό διακοσμητή γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από το πρώτο παιχνίδι Survivor που μεταδόθηκε στην Ελλάδα το 2003. Δείτε τι δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εμείς δεν είχαμε φάει ποτέ. Μας είχανε δώσει προμήθειες στην αρχή. Κράτησαν γύρω στις 10-12 ημέρες και μετά δεν ξαναφάγαμε ποτέ. Γι’ αυτό τρώγαμε καβούρια και φύκια και ρίζες και φύλλα. Φάγαμε φίδι το οποίο έπρεπε να το γδάρω εγώ. Φάγαμε μυρμήγκια, καβούρια. Έτρωγα ζωντανά τα καβούρια», είπε ο Σπύρος Σούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και συνέχισε: «Θα έλεγα σε ένα νέο παιδί να μην συμμετέχει. Εκτός και αν έχει γερές βάσεις μέσα του. Γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, δεν πήγε καλά η ζωή τους. Και απέκτησαν θέματα!».

«Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν, έτρεχε η κάμερα στον τσακωμό, φεύγαμε εμείς από το πλάι. Και είδε, η Ορθούλα νομίζω, καρπούζια και βούτηξε τα καρπούζια, τα έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έρχεται έτσι, ντε και καλά ότι πονούσε η κοιλιά της, και παραπατάει και πέφτει επάνω σε έναν και έτσι όπως πέφτει ζουμπάν τα καρπούζια και άρχισαν να τρέχουν παντού τα καρπούζια», αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Οι παίκτες του Survivor 2003 επιβίωναν στη Μαλαισία.  Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συμμετοχή του Σπύρου Σούλη στο πρώτο Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Και ο Μάριος έκανε λάθος στο αγώνισμα, αλλά πέναλτι… ποτέ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε