Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Όλοι οι παίκτες εναντίον του Σπαλιάρα! Όλο το Twitter, υπέρ του!

Survivor: Όλοι οι παίκτες εναντίον του Σπαλιάρα! Όλο το Twitter, υπέρ του!

Τρομερή υποστήριξη στον Γιάννη Σπαλιάρα μέσω Twitter! Δείτε τι λένε για Μάριο με αφορμή το χθεσινό Survivor και για το γνωστό μοντέλο.

Η ψηφοφορία του Survivor, έληξε μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων, αλλά συνεχίστηκε στο Twitter! Το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού όσο παρακολουθούσε το Survivor, έκανε τα δικά του σχόλια, που περιορίστηκαν σε έναν παίκτη! Αυτός ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας και τα μηνύματα ήταν αποκλειστικά προς υπεράσπισή του!

Η ομάδα που τα κατάφερε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν αυτή των Διασήμων με σκορ 10 – 7. Με άλλα λόγια, η ομάδα των Μαχητών έχει υποστεί στα τελευταία τρία επεισόδια, τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο λόγος; Δεν βρίσκουν καλά τον στόχο. Στενοχωρημένοι σχολίασαν τι πήγε λάθος. “Από το πρωί μας πήγε στραβά”, είπε η Σάρα και ο Μάριος συμπλήρωσε: “Έπεσε το πρωί η κατσαρόλα με την καρύδα. Για αυτό χάσαμε! Όλα στραβά!”.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Ο “τρελός” Κύπριος δήλωσε μετά στις κάμερες του Survivor ότι αν έπαιζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αντί του Γιάννη Σπαλιάρα, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει μπει στο στόχαστρο των Μαχητών, και του ρίχνουν την ευθύνη για τις ήττες της ομάδας. Μπορεί σύμφωνα με τα στατιστικά να μην είναι από τους δυνατούς παίκτες της ομάδας των Μαχητών, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά να ρίχνουν τον φταίξιμο στο γνωστό μοντέλο.

Το “δικαστήριο” του Twitter τον κρίνει… αθώο! Δείτε τα μηνύματα υποστήριξης στον Σπαλιάρα μέσω Twitter:

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε