Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα

Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα

Δείτε το αγώνισμα και το έπαθλο του αποψινού επεισοδίου του Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα, 6 Ιουνίου.

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor, θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό σήμερα στις 21:00. Όσο φτάνουν στον τελικό, το πάθος των παικτών μεγαλώνει, η αγωνία κορυφώνεται και τα έπαθλα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρονται. Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Η ψηφοφορία έχει λήξει και οι παίκτες φαίνεται ότι αγωνιούν να μάθουν την άποψη του τηλεοπτικού κοινού. Θυμίζουμε ότι οι παίκτες του Survivor που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής, στη διάθεση του κοινού.

Βάσει των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στη σχετική λίστα που έχει ήδη δημιουργηθεί.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Ο χρόνος περνάει, οι παίκτες φτάνουν όλο και πιο κοντά στον τελικό και καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους στα αγωνίσματα για τα έπαθλα φαγητού, επικοινωνίας και ασυλίας.

Χθες, η ομάδα που κέρδισε ήταν αυτή των Διασήμων που κατάφερε να κάνει το 10 – 7. Αυτή τη φορά, οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία και ισορροπία. Μαχητές και Διάσημοι καλούνται να περάσουν από δοκούς ισορροπίας, πολλά εμπόδια με σχοινιά μέχρι να καταλήξουν στον τελικό στόχο που θα καθορίσει τη νίκη ή την ήττα.

Το επεισόδιο θα κλείσει με ένα χαριτωμένο παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεις “μαργαριτάρια” των παικτών. Ποια ομάδα θα νικήσει σήμερα στο Survivor; Θα “σπάσουν” οι Μαχητές τις συνεχόμενες νίκες των Διάσημων; Τι άλλο θα περιλαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας και πάνω από όλα… τι άλλη έκπληξη κρύβει το παιχνίδι;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε