Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Πότε, πού και πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός

Survivor: Πότε, πού και πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός

Και κάπως έτσι το παιχνίδι του Survivor οδεύει προς το τέλος. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σχετικά με τον ημιτελικό, τον τελικό και τον μεγάλο νικητή.

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, το “παζλ” αρχίζει να συμπληρώνεται και το τοπίο να ξεκαθαρίζει! Δείτε τι θα συμβεί στον ημιτελικό, τον τελικό και πώς θα γίνει η ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Την Κυριακή το βράδυ ένας παίκτης θα πάρει τη δεύτερη ασυλία και θα βρεθεί μαζί με τον Μάριο απευθείας στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας παίκτης θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας. Επομένως, σε αυτό το σημείο θα παραμείνουν οι δύο με τις ασυλίες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό και άλλοι δύο.

Μέσα από νέα ψηφοφορία τη Δευτέρα, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει. Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Την Τετάρτη, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Το αγώνισμα του επόμενου επεισοδίου του Survivor απαιτεί καλή ισορροπία, ευλυγισία, ταχύτητα και πάνω από όλα ευστοχία. Η αγωνία κορυφώνεται για την πολυαναμενόμενη αποχώρηση όπου ένας παίκτης θα αποδειχθεί ότι έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. “Θέλω να φύγω από αυτό το παιχνίδι πηγαίνοντας στον τελικό νικητής”, δήλωσε στο τρέιλερ ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ποιος θα αποκτήσει το δεύτερο κολιέ της ασυλίας; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των παικτών που έχουν παραμείνει; Ποιοι τελικά θα περάσουν στον τελικό του Survivor; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 21:00!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε