Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Άδειασμα Σπαλιάρα σε Αναγνωστόπουλο για Ντάνο [vid]

Survivor: Άδειασμα Σπαλιάρα σε Αναγνωστόπουλο για Ντάνο [vid]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σταθεί αφορμή για τον καβγά ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο παίκτες των μαχητών στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor.

Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Αναγνωστόπουλος θα κοντραριστούν στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor με αφορμή μάλιστα τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Φαίνεται πως για μια ακόμα φορά δεν θα λείψουν τα νεύρα στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor που εξασφαλίζει στον νικητή την ασυλία και το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος, όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, τα βάζει με τον Γιάννη Σπαλιάρα με αφορμή τις οδηγίες που δίνει για το αγώνισμα στον Ντάνο. “Εάν θες κάτσε και με τον Ντάνο εκεί να του δίνεις οδηγίες όταν παίζει ενάντια μας” ακούγεται να λέει ο μισθοφόρος, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να του απαντά πως το αγώνισμα “είναι ατομικό δεν παίζει ενάντιά μας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αυτή η κόντρα βέβαια έρχεται ενώ οι μαχητές ψηφίζουν τον Γιάννη Σπαλιάρα για αποχώρηση στα τελευταία Συμβούλια του Νησιού, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να το δικαιολογεί από τη στιγμή που ήταν προσθήκη στην ομάδα τους και δεν ξεκίνησε από την αρχή του Survivor στην ομάδα των μαχητών. Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τον είχαν ψηφίσει και στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού για αποχώρηση, με τον Σάκη Τανιμανίδη να σημειώνει πως διακρίνει στο βλέμμα του Σπαλιάρα μια στεναχώρια επειδή δεν τον παίρνουν μαζί όταν κερδίζουν έπαθλα.

“Το έχω πει πολλές φορές, τα παιδιά είναι πολύ δεμένα. Ξέρω ότι θα ήθελαν να είμαι και εγώ μαζί γιατί όσες φορές έχουμε πάει μαζί σε έπαθλο σε ομαδικό επίπεδο έχουμε περάσει πολύ καλά. Όταν είναι αναγκασμένοι να αφήσουν κάποιον έξω, αυτός είμαι εγώ. Έχω συνηθίσει να παλεύω μόνος μου από την αρχή. Νομίζω θα ήταν πιο δύσκολο από κάποιο άλλο παιδί να μείνει μόνος του από ό,τι εγώ γιατί το έχω συνηθίσει. Δεν με ενοχλεί γιατί φτάνουμε στο τέλος και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να παραμείνουμε στο παιχνίδι και λιγότερο ένα πλούσιο γεύμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από λίγα επεισόδια στο Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέοι κανόνες πριν τον μεγάλο τελικό!

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε