Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor τελικός 2017: Ποιος θα είναι ο νικητής των 100.000 ευρώ

Survivor τελικός 2017: Ποιος θα είναι ο νικητής των 100.000 ευρώ

Απόψε θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τον ημιτελικό του Survivor. Η αγωνία όμως θα φτάσει κόκκινο για τον πολυαναμενόμενο τελικό, την Τετάρτη.

Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor στην Αθήνα με την παρουσία όλων των παικτών του παιχνιδιού, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ημιτελικό του Survivor. Με την έναρξη του επεισοδίου θα γίνει και η έναρξη της ψηφοφορίας μεταξύ των τριών υποψηφίων. Στο πλατό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία τους στο παιχνίδι, θα προβληθούν βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Aύριο, Τετάρτη θα είναι το τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Ένα επεισόδιο όπου κοινό και παίκτες θα θυμηθούν ωραίες και δύσκολες στιγμές από την αρχή του παιχνιδιού έως και σήμερα. Οι δύο παίκτες που θα έχουν καταλήξει από τη σημερινή ψηφοφορία θα τεθούν αυτή τη φορά και πάλι σε live ψηφοφορία στην κρίση του κοινού. Η αγωνία θα κορυφωθεί τόσο για τους παίκτες όσο και για το κοινό που με πάθος θα θέλει να δει ποιος θα ανακηρυχθεί νικητής του φετινού παιχνιδιού και των 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ; Ποιος θα φτάσει στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιει; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Τετάρτη στις 21:00!  Το τελευταίο επεισόδιο, οι τελευταίοι παίκτες, η τελευταία συγκίνηση και η… αρχή για μια “εποχή Survivor!”.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε