Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Το καλύτερο έπαθλο έως τώρα! Διαμονή σε υπερπολυτελή βίλα [vid]

Survivor: Το καλύτερο έπαθλο έως τώρα! Διαμονή σε υπερπολυτελή βίλα [vid]

Το έπαθλο του χθεσινού Survivor που κέρδισαν οι Μαχητές, το ζήλεψαν όλοι! Δείτε τι έγινε κατά τη διαμονή των παικτών στην υπερπολυτελή βίλα στον Άγιο Δομίνικο.

Μια απίστευτη αναμέτρηση παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο χθεσινό επεισόδιο του

Survivor

. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά τελικά οι πρώτοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο Σάκης Τανιμανίδης όσο περνάει ο καιρός, τόσο και πιο ενδιαφέροντα θα είναι τα έπαθλα. Και… όπερ και εγένετο. Στο χθεσινό αγώνισμα, όλοι οι παίκτες του Survivor – εκτός της Ελισάβετ που θυσιάστηκε για αυτό το αγώνισμα και έδωσε τη θέση της ώστε να παίξει η Σάρα με την Ευρυδίκη – έκαναν συγκλονιστικές αναμετρήσεις σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι που δεν απαιτούσε τόσο ταχύτητα, όσο δύναμη και αποφυγή εμποδίων.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πολύ δυνατοί χθες και αυτό φάνηκε από τις επιδόσεις τους, ωστόσο στην αναμέτρηση του τελευταίου με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, δεν τα κατάφερε και οι Μαχητές κέρδισαν με 10 – 7. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το απίστευτο έπαθλο, που πρώτη φορά δέχονται σαν και αυτό, οι παίκτες. Καλό φαγητό με πίτσες, κρουασάν και σουφλέ σοκολάτας, διαμονή σε υπερπολυτελή βίλα και φυσικά… καλή παρέα.

Η βίλα ήταν lux με πολλά υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, μεγάλη κουζίνα και μπάνια, τζακούζι στα δωμάτια και ένα μοντέρνο design που την έκανε εντυπωσιακή. Μάλιστα, ο ίδιος ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε στις κάμερες του Survivor: “Λόγω δουλειάς έχω επισκεφτεί πολλά ωραία σπίτια, σαν και αυτό όμως το σπίτι με αυτό το απίστευτο design δεν έχω ξαναδεί!”.

Οι Μαχητές ύστερα από την κούρασή τους, πήγαν στην βίλα, πήραν δυνάμεις με το φαγητό, κοιμήθηκαν στα αναπαυτικά κρεβάτια και ξύπνησαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ…

Δείτε την υπερπολυτελή βίλα:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε