Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Το πέναλτι του Ντάνου, το επετειακό έπαθλο και ο Σάκης Ρουβάς

Survivor: Το πέναλτι του Ντάνου, το επετειακό έπαθλο και ο Σάκης Ρουβάς

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια του Survivor! Οι κατηγορίες του Αναγνωστόπουλου για “άδικο παιχνίδι” έκαναν έξαλλο τον Αγγελόπουλο ενώ ο… survivor Σάκης Ρουβάς άνοιξε καρύδες και διασκέδασε τους παίκτες!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν διαφορετικό από τα άλλα γιατί ήταν επετειακό. Οι παίκτες “έκλεισαν” 100 μέρες στον Άγιο Δομίνικο και από το επεισόδιο δεν έλειπε τίποτα! Πάθος, κόντρες, ένα πολυπόθητο έπαθλο και φυσικά ο πολυαναμενόμενος Σάκης Ρουβάς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor νικητές ήταν οι Διάσημοι, οι οποίοι μοιράστηκαν τις περιπέτειες τους με τους Μαχητές. Το πικ νικ στους καταρράκτες τους έμεινε αξέχαστο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε στην Σάρα Εσκενάζυ ότι θα ήθελε πολύ να ήταν και εκείνη μαζί της, να το ευχαριστηθούν παρέα.

Ο έρωτας της Sabriye δεν ξεχνιέται εύκολα!

Το βράδυ στην παραλία κάθισαν Μαχητές και Διάσημοι μαζί, πέρασαν ευχάριστα την ώρα τους και “πείραζαν” για άλλη μια φορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την ερωτοχτυπημένη μαζί του, από τους ελληνοτουρκικούς αγώνες, Τουρκάλα Sabriye Sengul. “Μου είπε στο τέλος… Μου λέει: χάρηκα που σε γνώρισα και θα τα πούμε στη Μύκονο. Λέω δεν μπορώ, έχω κάτι δουλειές. Ναι, θα κοιτάξω… το καρνέ μου και θα σου πω”, είπε χαριτολογώντας ο Βασάλος ενώ μετά, τα είπαν τετ α τετ αυτός και η Βαλαβάνη. Η δεύτερη φορά που τους βλέπουμε να έρχονται πιο κοντά μετά τη βόλτα τους στην παραλία.

Η επόμενη μέρα όμως ξημέρωνε ένα απαιτητικό αγώνισμα και δύο παθιασμένες για νίκη, ομάδες…Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor απαιτούσε επαφή με το νερό, ταχύτητα, δύναμη και ευστοχία. Αρχικά, οι παίκτες πέρασαν μια λίμνη τραβώντας με δύναμη μια ξύλινη κατασκευή. Ύστερα, καλούνταν να αποφύγουν εμπόδια με σχοινιά, να κάνουν ένα ιδιόμορφο κοπιαστικό zip line, να ξαναπεράσουν εμπόδια και τελικά να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιζόταν για ασυλία.

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές την… δεύτερη φορά

Οι δύο ομάδες του Survivor έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στην αρχή το προβάδισμα το είχαν οι Διάσημοι. Πολύ καλή επίδοση είχαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης από την ομάδα των Διασήμων, ενώ από την ομάδα των Μαχητών ξεχώρισαν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να “κονταροχτυπιούνται” αλλά τελικά το σκορ διαμορφώθηκε σε 10 – 9 υπέρ των Μαχητών μετά από δύο κούρσες του Γιώργου Αγγελόπουλου ενάντια στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Καλά ακούσατε! Στην πρώτη τελική αναμέτρηση κατάφερε ο Ντάνος να βάλει πιο γρήγορα 3 πετυχημένες βολές στον στόχο, όμως δεν ακολούθησε τον κανόνα του παιχνιδιού να πατήσει το πόδι του σε ένα ξύλο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κάνει ένσταση ο μισθοφόρος που το παρατήρησε και να “φάει” πέναλτι.

Έτσι, Μάριος και Ντάνος ξαναέκαναν την κούρσα. Στην δεύτερη αναμέτρηση ο Μάριος κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του. Η παραγωγή είχε επισημάνει από την αρχή ότι οι παίκτες θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τσακωμός Ντάνου – Αναγνωστόπουλου

Αν μέχρι τώρα στα επεισόδια του Survivor μετά τον ελληνοτουρκικό αγώνα, οι Διάσημοι και οι Μαχητές ήταν ήρεμοι, χθες στο ματς, ανατράπηκαν όλα! Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Η ένταση στο αγώνισμα προκάλεσε τσακωμούς μεταξύ των παικτών τόσο… ενδοοικογενειακά όσο και στα αντίπαλα “στρατόπεδα”. Αρχικά, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα δείξει τη δυσανασχέτησή του στο πρόσωπο του Κώστα Αναγνωστόπουλου που του φώναζε “Γρήγορα, γρήγορα!”, με τον μισθοφόρο να του απαντά ότι τον βλέπει σήμερα πολύ νευρικό.

Αποκορύφωμα της χθεσινής έντασης στον αγωνιστικό χώρο του Survivor ήταν όμως η κόντρα του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Ντάνο. Όλα ξεκίνησαν από την πρωτοβουλία του Αγγελόπουλου να παίρνει φορά στο zip line και με αυτόν τον τρόπο να “γλιτώνει” τη μισή απόσταση από αυτήν που καλείται να διασχίσει τραβώντας τα σχοινιά. Μάλιστα, προέτρεψε τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η απόφαση των Μαχητών να ζητήσουν επανάληψη στον τελικό αγώνα – ενώ η μάχη είχε κριθεί από τη στιγμή που ο Ντάνος ήταν καλύτερος από τον Μάριο – ενόχλησε τους Διάσημους. “Οι κανόνες είναι έτσι όπως είναι και μας είχαν πει ότι θα είναι πέναλτι από την αρχή του παιχνιδιού, αν δεν πατούσαμε το ξύλο! Και εγώ το έχω πάθει με τον Χανταμπάκη, και και και…” είπε ο Μάριος μετά από ερώτηση του Σάκη. “Ευχαριστώ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα”, απάντησε ο Αγγελόπουλος φανερά εκνευρισμένος.

Την άποψή του εξέφρασε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λέγοντας εμμέσως ότι ο Ντάνος “κλέβει” στα αγωνίσματα. Τι ακολούθησε; Ένας εκτός εαυτού Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος λέει επιθετικά στον μισθοφόρο: “Ντροπή σου! Πιστεύεις δηλαδή από όσο με ξέρεις, ότι εγώ κλέβω στους αγώνες;”.

Και άλλος Σάκης στο Survivor!

Σε αυτήν την επετειακή μέρα, είχαν και ένα… επετειακό έπαθλο! Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι το σημερινό έπαθλο ήταν μια ολόκληρη μέρα εκτός παραλίας, στην πρωτεύουσα του Άγιου Δομίνικου με ένα καταπληκτικό γεύμα και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί για τους παίκτες, αφού έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε! Ο Σάκης Ρουβάς έκανε “ντου” στον Άγιο Δομίνικο και πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους παίκτες.

Ο απόλυτος σταρ της Ελλάδας, διασκέδασε τους παίκτες με την κιθάρα του, έμαθε πολλά μυστικά για τον τρόπο ζωής των παικτών και έγινε για λίγο “μέλος” της ομάδας. Συγκεκριμένα, έμαθε να θρυμματίζει καρύδα για το φαγητό από ποιον άλλον… πέρα από τον μάγειρα του Survivor, Κώστα Κοκκινάκη!

Το χθεσινό επεισόδιο τα είχε όλα και το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει παρά να περιμένει το επόμενο έντονο επεισόδιο του Survivor σήμερα, Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε