Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Το βίντεο της Κολιδά έβαλε φωτιά στο Instagram!

Survivor: Το βίντεο της Κολιδά έβαλε φωτιά στο Instagram!

Μετά το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο και την αποχώρησή της από το Survivor, η Ειρήνη Κολιδά συνεχίζει να απασχολεί το φανατικό κοινό με ό,τι κάνει στα social media.

Ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στάθηκε αφορμή για διαμάχη του φανατικού κοινού του Survivor. “#startyourdayright #eatclean #eathealthy #startwithsmile #thingpositive #beyourself❤” ήταν το μήνυμα που συνόδευε το σύντομο βίντεο με την Ειρήνη Κολιδά να βάζει στο στόμα της ένα κεράσι. 

 

#startyourdayright #eatclean #eathealthy #startwithsmile #thingpositive #beyourself❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida) στις

Ορισμένοι followers της έσπευσαν να την κατηγορήσουν για τις συχνές εμφανίσεις της σε εκπομπές, με τους θαυμαστές της να γράφουν τα καλύτερα για μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor που στάθηκε πραγματικά πολύ άτυχη και έφυγε με 2 σπασμένα πλευρά από το Survivor. Δείτε εδώ τις εικόνες από το σοβαρό τροχαίο των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ειρήνη Κολιδά βέβαια δεν φαίνεται να πτοείται καθόλου από τα αρνητικά σχόλια και συνεχίζει τη ζωή της μετά το Survivor, τονίζοντας σε συνέντευξή της πως άλλαξαν όλα μετά το ατύχημα που είχε η ομάδα των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε