Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor trailer Κυριακής: Και τώρα πάλι οι δυό τους [pics]

Survivor trailer Κυριακής: Και τώρα πάλι οι δυό τους [pics]

Μαχητές και Διάσημοι, μετά τη συνεργασία τους για το Survivor Ελλάδας Τουρκίας, γίνονται και πάλι δυό αντίπαλες ομάδες. Τι θα δούμε σήμερα, Κυριακή.

Μια άριστη συνεργασία είχαν οι Έλληνες παίκτες του Survivor, που έγιναν μία γροθιά, ενάντια στην ομάδα του τούρκικου. Από το σημερινό επεισόδιο, τα πράγματα αλλάζουν ξανά, και Μαχητές και Διάσημοι βρίσκονται και πάλι απέναντι.

Στους δύο ελληνοτουρκικούς αγώνες, οι δύο ομάδες του ελληνικού Survivor που έγιναν μία… γροθιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πάλεψαν απέναντι στην ομάδα του τούρκικου Survivor, που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Το concept της Τούρκικης παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τα δύο «Survivor», Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας, όμως το πάθος και η ανταγωνιστικότητα είχαν τον πρώτο ρόλο.

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή, η τούρκικη ομάδα φάνηκε πολύ πιο δυνατή από την ομάδα της Ελλάδας. Η ταχύτητά τους, η σωματική υπεροχή τους, η απίστευτη δύναμη και ευστοχία τους, έκανε τους Τούρκους παίκτες, δυνατούς αντίπαλους. Έτσι, το σκορ στους δύο αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής: Στον πρώτο αγώνα οι Τούρκοι κέρδισαν με 10 -7 και στον δεύτερο αγώνα με 10 -9. Ουσιαστικά, η νίκη καθορίστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν το προβάδισμα απέναντι στους Τούρκους παίκτες, αλλά να χάσουν στο… δευτερόλεπτο στο στόχο.

Δείτε εδώ όλα όσα χάσατε από το Survivor Ελλάδα- Τουρκία.

Πριν τον ελληνοτουρκικό αγώνα του Survivor, Μαχητές και Διάσημοι είχαν διαγωνιστεί σε ένα δύσκολο αγώνισμα με τους Μαχητές να αναδεικνύονται νικητές. Άλλωστε, όπως οι ίδιοι το είχαν δηλώσει τις κάμερες, είναι παράδοση για την ομάδα τους να κερδίζουν όταν το βράδυ έχει αποχώρηση κάποιου παίκτη της ομάδας τους. Το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ήθελε τους παίκτες να αγκαλιάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την ισορροπία τους πάνω στις δοκούς.

Την περασμένη Δευτέρα, τρεις παίκτες των Μαχητών τέθηκαν στη διάθεση του κοινού για μισή ώρα. Ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Το κοινό του Survivor αποφάσισε με τις ψήφους του πως η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor την Τετάρτη 17/5/17, αν και μέχρι τώρα είχε μεγάλη στήριξη από το κοινό.

Δείτε εδώ την απίστευτη στιγμή που ο Σπαλιάρας κερδίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο προηγούμενο αγώνισμα.

«Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου, που είναι όλα τα παιδιά του Survivor και από τις δυο πλευρές. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο παιχνίδι και στο αυριανό και στον τελικό όσοι φτάσετε. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Σάκη και όλη την παραγωγή που βρίσκεται από πίσω και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό που είναι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που μας στηρίζει καθημερινά και το ζει μαζί μας. Επειδή αυτή θα είναι η τελευταία μας στιγμή και η τελευταία μου εικόνα από το Survivor θέλω να με χαιρετίσετε με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά κι έτσι να κλείσει ο κύκλος μου» είπε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζυ – το μόνο κορίτσι των Μαχητών – ξέσπασε σε λυγμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί σε έναν χώρο, όπου τρώνε, πίνουν και γλεντάνε. Χορεύουν όλοι μαζί στους ρυθμούς του Fedon, τρώνε μαζί και κάνουν αστεία μεταξύ τους, αφού δεν υπάρχουν αντίπαλοι εκτός παιχνιδιού.

Από τα highlights της βραδιάς είναι η στιγμή που η Sabriye Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο φαί στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα κάνει κίνηση και ο παίκτης των Μαχητών… Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σηκώνεται και της προσφέρει ένα λουλούδι, ενώ παράλληλα τη φιλάει στο μάγουλο, με την ίδια να του δίνει ένα… χαστουκάκι! Φυσικά, όλα αυτά πάνω στην πλάκα! Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι Τούρκοι και Έλληνες εκτός παιχνιδιού Survivor, είναι όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα που στην διασκέδαση… τού δίνει και το καταλαβαίνει!

Και μετά από την καλοπέραση, έρχεται για άλλη μια φορά ένας ανεπανάληπτος αγώνας Μαχητών και Διασήμων. Και οι δύο ομάδες καταθέτουν την ψυχή τους σε ένα απαιτητικό αγώνισμα που περιλαμβάνει επαφή με το νερό. Το έπαθλο το θέλουν πολύ και οι δύο, μία ομάδα όμως θα είναι αυτή που θα τα καταφέρει…

Μάλιστα, τα νέα του Survivor  είναι ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα και έτσι δεν θα χρειαστεί καμία ομάδα να αποχωριστεί κάποιον παίκτη της. Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε