Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Ανδρική υπόθεση πλέον το παιχνίδι!

Survivor τρέιλερ: Ανδρική υπόθεση πλέον το παιχνίδι!

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η μάχη για τον τελικό είναι ανδρική υπόθεση. Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού Survivor.

Πέντε παίκτες πλέον παραμένουν στο παιχνίδι του Survivor. Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Ιωαννίδης, Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος καταθέτουν σώμα και ψυχή για να κατακτήσουν μια θέση. Το τρέιλερ αποδεικνύει ότι το αποψινό επεισόδιο θα καθηλώσει το κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν αγωνίστηκε, αφού κέρδισε την Κυριακή το κολιέ της ασυλίας. Το χθεσινό αγώνισμα απαιτούσε δύναμη στα πόδια και καλή ισορροπία. Κάτι το οποίο δεν ευνοούσε καθόλου την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είναι εδώ και καιρό τραυματισμένη στο γόνατο και τον αστράγαλο. Οι παίκτες καλούνται να ισορροπούν  σε έναν κινούμενο κύλινδρο και να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους μπροστά μέχρι να ρίξουν τον αντίπαλό τους.

Ο Αγγελόπουλος παρόλο που στο παρελθόν σε παρόμοιο παιχνίδι είχε ανακηρυχθεί νικητής, αυτή τη φορά ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε εκτός. Οι επόμενοι παίκτες που αποχώρησαν ήταν πρώτα ο Γιάννης Σπαλιάρας και ύστερα η μοναδική παίκτρια του παιχνιδιού. Άρα, ο τελικός παίχτηκε ανάμεσα στον Βασάλο και τον Μάριο. Ο Μάριος δεν έχασε ούτε μία ζωή στο ματς, ήταν αήττητος χθες και δικαίως κέρδισε το δεύτερο κολιέ της ασυλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο μισθοφόρος και ο Μάριος εξαιρούνταν από την ψηφοφορία αφού κατέκτησαν τα δύο κολιέ της ασυλίας. Αγγελόπουλος, Βαλαβάνη, Μάριος και Βασάλος ψήφισαν για αποχώρηση τον Σπαλιάρα. Ο Αναγνωστόπουλος και ο Σπαλιάρας ψήφισαν την Ευρυδίκη. Ο Αναγνωστόπουλος ψήφισε για αποχώρηση την Ευρυδίκη που μπορεί να την γλίτωσε από την ψηφοφορία των παικτών, αλλά όχι από το μισθοφόρο με το κολιέ. Ο Μάριος, λόγω του δεύτερου κολιέ ψήφισε για αποχώρηση τον Ντάνο. Τελικά, αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“H Eυρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα. Πολύ περίεργο πράγμα να είμαι μόνος μου στην καλύβα”, δηλώνει στο τρέιλερ ο Ντάνος. Μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι στο αποψινό και τελευταίο παιχνίδι ερωτήσεων, το έπαθλο θα είναι αυτοκίνητο!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε