Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Σπόντα Βαλαβάνη για τη στρατηγική των Μαχητών! [vid]

Survivor τρέιλερ: Σπόντα Βαλαβάνη για τη στρατηγική των Μαχητών! [vid]

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, οι παίκτες καταθέτουν σώμα και ψυχή. Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας.

Πάθος, ένταση, απόλυτη συγκέντρωση στη νίκη, κούραση, ταλαιπωρία, πείνα, νοσταλγία. Το επεισόδιο του Survivor χθες είχε τα πάντα. Όσο όμως οι μέρες περνούν, τα πράγματα θα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Δείτε όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας.

Ταχύτητα, ευλυγισία και δύναμη ήταν απαραίτητα στοιχεία των δύο ομάδων για να τα καταφέρουν στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που το είχαν πολύ ανάγκη και οι δύο. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να το απολαύσει…

Οι παίκτες καλούνταν να τρέχουν μαζί με μια μεγάλη μπάλα μαζί τους, να περνούν εμπόδια και να τραβήξουν την τροχαλία λίγο πριν τον στόχο. Και οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι είναι αρκετά δυνατοί και γρήγοροι να φτάσουν με την μπάλα έως τον τελικό στόχο, που όπως πάντα έκρινε το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στο χθεσινό αγώνισμα, εκτός παιχνιδιού έμειναν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την ομάδα των Μαχητών. Άλλωστε, η μεγάλη αριθμητική υπεροχή τους τούς επιτρέπει πλέον να παίζουν μόλις 3 παίκτες από την ομάδα τους και έτσι, έχουν την δυνατότητα να ξεκουράζονται.

Μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, τελικά νικητές ήταν οι Μαχητές  με 10 – 7. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν αυτός που έβαλε τον νικητήριο πόντο ενάντια στον Γιώργο Χρανιώτη. Ο Διάσημος έχασε την ψυχραιμία του, πήγε να ηρεμήσει στη θάλασσα, ενώ οι Μαχητές το πανηγύρισαν άνευ προηγουμένου. Σαμπουάν, διαμονή σε βίλα και ένα χορταστικό γεύμα ήταν το χθεσινό έπαθλο που απόλαυσαν οι Μαχητές. 

Το πάθος στο επεισόδιο της Δευτέρας μεγαλώνει. Οι παίκτες θα καταθέσουν την ψυχή τους για να κερδίσουν ένα ακόμη μοναδικό έπαθλο. Το αγώνισμα απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία και όπως πάντα ευστοχία, εκεί δηλαδή που κρίνονται όλα. 

Στο αποψινό επεισόδιο η ένταση θα είναι μεγάλη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο τρέιλερ ρίχνει… σπόντα για τους Μαχητές ότι θα κάνουν και πάλι την στρατηγική τους στα ματσαρίσματα, αφήνοντας εκτός τους καλούς τους παίκτες σε έπαθλα που δεν θέλουν τόσο και έχοντας εκτός όχι και τόσο καλούς, σε έπαθλα υψηλής σημασίας για αυτούς. Όσο για τo ποιο θα είναι το έπαθλο; Αυτό που αποκαλύπτει το τρέιλερ είναι ότι θα είναι στο αγαπημένο μέρος των Διασήμων, την Πούντα Κάνα! Θα απολαύσουν την ανατολή του ήλιου σε αερόστατο!

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Δευτέρα το έπαθλο; Πώς θα διαχειριστούν οι Μαχητές απόψε την αριθμητική τους υπεροχή; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Δευτέρα στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε