Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Τρελό “θάψιμο” Διασήμων στον Σπαλιάρα – Μόνο οι Μαχητές τον στηρίζουν! [vid]

Survivor: Τρελό “θάψιμο” Διασήμων στον Σπαλιάρα – Μόνο οι Μαχητές τον στηρίζουν! [vid]

Τα πάντα “άκουσε” πίσω από την πλάτη του ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Οι Διάσημοι “έβγαλαν τα φτυάρια” τους!

Τα ακούσατε τα τελευταία νέα του Survivor; Όλο το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι φανατικά, συγκλονίστηκε με την άνευ προηγουμένου κόντρα του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο πιο ήρεμος παίκτης του Survivor, βγήκε και στο χθεσινό επεισόδιο εκτός εαυτού, με το γνωστό μοντέλο. Βρισιές και άσχημοι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν από τον πρώην αθλητή πόλο και o Γιάννης Σπαλιάρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του με αυτά που άκουγε. 

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι Διάσημοι δεν πείστηκαν ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν δέχτηκε να αγωνιστεί σε προηγούμενο αγώνισμα του Survivor, λόγω πόνων που “υποτίθεται” είχε στη μέση του. Ο ίδιος από την μεριά του απάντησε ότι το παιχνίδι δεν είναι πάντα “fair play”. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι έχουν κάνει πράγματα προκειμένου να επωφεληθούν και να κερδίσουν με χαρακτηριστικό παράδειγμα – όπως αποκάλυψε ο Σπαλιάρας – το… μαγείρεμα της ψηφοφορίας από τον Κώστα Κοκκινάκη για να αποχωρήσει ο Χούτος.

Δείτε εδώ το ξέσπασμα του Κοκκινάκη.

Όλη αυτή κατάσταση έφερε εκτός ορίων τον Κοκκινάκη ο οποίος άρχισε να βρίζει τον Σπαλιάρα. Μπροστά ήταν οι Μαχητές οι οποίοι έκπληκτοι παρακολουθούσαν το θέαμα και ύστερα δε δίστασαν να το σχολιάσουν και να πάρουν το μέρος του συμπαίκτη τους. “Γιατί δεν τα είπε όλα αυτά που είπε τώρα ο Κοκκινάκης, στο συμβούλιο όταν ρωτήθηκε για την άποψή του;”, αναρωτήθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δήλωσε στις κάμερες του Survivor, ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι ούτε “ανήθικος” ούτε “διπρόσωπος” αλλά πολύ αληθινός.

Στο αντίπαλο… στρατόπεδο, οι παίκτες των Διασήμων για άλλη μια φορά “έθαψαν” τον Γιάννη Σπαλιάρα και έκαναν λόγο για “ανωριμότητα”.  Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε ότι επίτηδες ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε σε άτομα που λείπουν από το παιχνίδι (Χούτο και Λάουρα) προκειμένου να μη μπορούν να υποστηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους τη θέση τους, ώστε να δικαιωθούν.

Βέβαια η Λάουρα Νάργες συμφώνησε ότι είχαν μαγειρέψει με τον Κώστα Κοκκινάκη την ψηφοφορία για άλλο όμως λόγο…

Δείτε εδώ πώς σχολίασαν οι παίκτες το επεισόδιο ανάμεσα στον Κοκκινάκη και τον Σπαλιάρα:

Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε εδώ το τρέιλερ και τι αποκαλύπτει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε