Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor Τρέιλερ: Η αποχώρηση θα στοιχίσει πολύ…

Survivor Τρέιλερ: Η αποχώρηση θα στοιχίσει πολύ…

Όλα όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου του Survivor. Γιάννης Σπαλιάρας, Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είναι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιος θα φύγει.

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor. Οι εντάσεις συνεχίζονται, τα αγωνίσματα δυσκολεύουν, τα έπαθλα αποκτούν ενδιαφέρον και η αγωνία για την αποχώρηση κορυφώνεται.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η κόντρα συνεχίστηκε ανάμεσα στον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα με τους δύο παίκτες να δείχνουν προς το τέλος ότι έχουν όλη την καλή διάθεση να τα βρουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε εδώ το έπαθλο που απόλαυσαν οι Διάσημοι.

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα απαιτητικό αγώνισμα όπου οι παίκτες είχαν τα μάτια τους κλειστά και έπρεπε να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη πορεία και να πετύχουν τις βολές, σύμφωνα με τις οδηγίες των συμπαικτών τους. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά οι Διάσημοι ήταν αυτοί που τελικά κέρδισαν και διαμόρφωσαν το σκορ σε 10 – 7 ύστερα από μια πετυχημένη κούρσα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που δέχτηκε βοήθεια από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στις οδηγίες.

Δείτε εδώ το αγώνισμα.

Το αποψινό επεισόδιο παρουσιάζει άκρως ενδιαφέρον καθώς το τηλεοπτικό κοινό αναμένει να δει τι θα ακολουθήσει ανάμεσα στον… μάγειρα του Survivor και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Στα προηγούμενα επεισόδια, το γνωστό μοντέλο δέχτηκε επίθεση από τον αθλητή του πόλο με βρισιές και άσχημους χαρακτηρισμούς που τον στενοχώρησαν. Οι Μαχητές τον υποστήριξαν ενώ  οι Διάσημοι για άλλη μια φορά μίλησαν για “ανώριμη συμπεριφορά” του Σπαλιάρα και στάθηκαν στο πλευρό του Κοκκινάκη.

Δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Η πιο κρίσιμη στιγμή του Survivor σήμερα θα είναι όμως η αποχώρηση. Γιάννης Σπαλιάρας, Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είναι οι υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα. Στο τρέιλερ δηλώνουν όλοι ότι δεν θέλουν να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο, όμως το όνειρο για έναν από αυτούς θα τελειώσει εδώ…

Δείτε το τρέιλερ και το απαιτητικό αγώνισμα του αποψινού επεισοδίου του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε