Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor- Βαλαβάνη: “Οι σχέσεις μου με τον Ντάνο πέρασαν από 40 κύματα” [vid]

Survivor- Βαλαβάνη: “Οι σχέσεις μου με τον Ντάνο πέρασαν από 40 κύματα” [vid]

Οι δύο παίκτες των Διασήμων του Survivor αποκαλύπτουν για τη μεταξύ τους σχέση. Δείτε τι είπαν σε πλάνα που δεν έδειξε το προηγούμενο επεισόδιο.

Το Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη, παρουσίασε πλάνα από το συμβούλιο του νησιού τα οποία περιέχουν δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου για την σχέση τους. Δείτε τι είπαν.

«Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας μετά από τόσο καιρό έχει περάσει από σαράντα κύματα, ειδικά η δική μου με τον Ντάνο, είχαμε παρεξηγηθεί, αλλά μιλήσαμε και πιστεύω τα λύσαμε μεταξύ μας αυτά τα θέματα! Με τον Χρανιώτη δεν υπήρχε ποτέ κάποιο θέμα και με αυτά τα αγόρια να σου πω την αλήθεια δεν είχα δεθεί από την αρχή, τώρα όμως οι σχέσεις μας είναι μια χαρά και πρέπει να είναι από τη στιγμή που έχουμε μείνει τόσο λίγοι και πρέπει να είμαστε ομάδα, οπότε οι σχέσεις μας είναι πολύ καλύτερες από ήταν στην αρχή!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχει μείνει πλέον μόνο με τον Ντάνο στο Survivor.

Και συνέχισε: «Στην αρχή που ήρθε ο Ντάνος στην ομάδα μας ήμουν η πρώτη που τον πλησίασα και μοιράστηκα και το φαγητό μου μαζί του γιατί δεν είχε έρθει με το φαγητό απλά στην πορεία κάποια πράγματα μπερδεύτηκαν, μπορεί να μην είχαμε τις ίδιες απόψεις αλλά επειδή είμαστε ώριμοι άνθρωποι, μιλήσαμε και τα βρήκαμε και δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας, από την πλευρά μου τουλάχιστον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Από την μεριά του, ο Αγγελόπουλος είπε: «Με την Ευρυδίκη θεωρώ ότι όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ένας διάλογος και όταν αποχώρησαν κάποιοι παίκτες μας δόθηκε περισσότερος χρόνος μεταξύ μας για να συνομιλήσουμε και να συμβιώσουμε! Και μέσα από αυτό το χρονικό διάστημα που μας δόθηκε προκύπτει αυτό που έχουμε σήμερα! Όσο περνούσε ο καιρός και μείναμε μόνοι μας η Ευρυδίκη κατάλαβε καλύτερα το πρόσωπο που λέγεται Γιώργος και τώρα είμαστε πολύ καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: “Είναι ένα κουκλί ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Ντάνος έχει την αλητεία”

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε