Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor Βαλαβάνη: Τα νεύρα της συνεχίζονται! “Μην ξαναμιλήσετε, κανείς!” [vid]

Survivor Βαλαβάνη: Τα νεύρα της συνεχίζονται! “Μην ξαναμιλήσετε, κανείς!” [vid]

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους συμπαίκτες της στο χθεσινό Survivor! Δεν την άφησαν ήρεμη να συγκεντρωθεί και τους φωνάζει να μη της ξαναμιλήσουν!

Άλλο ένα ξέσπασμα είχε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, φώναξε έντονα στους συμπαίκτες της την ώρα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ψυχολογία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη περνά από διάφορες διακυμάνσεις στα τελευταία επεισόδια του Survivor. Στην αρχή τα νεύρα της ήταν έντονα, κυρίως κόντρα στον Γιώργο Αγγελόπουλο – με αποκορύφωμα το ξέσπασμά της να την αφήσει μόνη της να συγκεντρωθεί και να πάρει ανάσα για την συνεργασία τους στην τελική αναμέτρηση αγωνίσματος – ύστερα ηρέμησε και αντιμετώπισε ψύχραιμα ήττες και εντάσεις, στο χθεσινό επεισόδιο όμως, προχώρησε σε άλλο ένα ξέσπασμα.

Αυτή τη φορά δεν τα ‘πήρε μόνο με τον Ντάνο αλλά με όλους τους συμπαίκτες της. Ήταν 3 – 4 το σκορ υπέρ των Μαχητών και ήταν η στιγμή να παίξει η Σάρα Εσκενάζυ και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι μοναδικές παίκτριες του Survivor, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την παίκτρια των Διασήμων να έχει το προβάδισμα. Όταν ολοκλήρωσε το παζλ πήγε στον τελικό στόχο και φώναξε στους Διάσημους να μη μιλήσει κανείς και να μην κάνουν υποδείξεις! “Μη ξαναμιλήσετε! Κανείς”, είπε απευθυνόμενη στην ομάδα της.

Τελικά, ίσως αυτό την βοήθησε να συγκεντρωθεί, κατάφερε να κάνει δύο πετυχημένες βολές και χάρισε τον πόντο στην ομάδα της. Άλλωστε, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που χθες απόλαυσαν το πικ νικ στους καταρράκτες και τα αντικουνουπικά.

Αναμένουμε σήμερα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Δείτε το τρέιλερ εδώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στο 1:26:00:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Δείτε εδώ πώς η παραγωγή της φτιάχνει το προφίλ της ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι!

Δείτε τι πρόβλημα υγείας έχει παρουσιαστεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και επηρεάζει την ψυχολογία της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε