Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Έπαθλο ηρεμιστικά! Σκιάχτηκαν με το βλέμμα του Αγγελόπουλου! [vids]

Survivor: Έπαθλο ηρεμιστικά! Σκιάχτηκαν με το βλέμμα του Αγγελόπουλου! [vids]

Οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης για τους παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως τους έχουν εξωθήσει στα όριά τους.

Οι αντιδράσεις των παικτών όπως αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor οδήγησαν το φανατικό κοινό να προτείνει στην παραγωγή για επόμενο έπαθλο τα ηρεμιστικά γιατί τα νεύρα τους δεν είναι καλά!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στα όριά του λίγο πριν το τέλος του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor με τον φόβο πως για μια ακόμα μέρα θα μείνουν νηστικοί, ξεσπώντας τα νεύρα του μετά την παρεξήγηση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να περιποιηθεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει “αφήστε με”. Αφού έφυγε έξαλλη από τον πάγκο όπου κάθονταν, ο Μπο του είπε να την αφήσει ήσυχη αφού λέει πως δεν θέλει κανέναν.

Τότε ξαφνικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε με δύναμη το θερμός στον πάγκο, με τον συμπαίκτη τους Γιώργο Χρανιώτη να φωνάζει εξοργισμένος “όχι τώρα” για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους μετά το τέλος του αγωνίσματος. Το κοντινό πλάνο του Γιώργου Αγγελόπουλου και το βλέμμα του έδειχνε άνθρωπο που πραγματικά έχει γυρίσει το μάτι του, με τους συμπαίκτες του να ζητούν να ηρεμήσει και τον Ντάνο να μονολογεί και να γυρίζει γύρω από τον πάγκο.

Αφού όμως το πιο απίστευτο και ιδιαίτερο δίδυμο ΑγγελόπουλοςΒαλαβάνη, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο, οι δυο τους πανηγύρισαν έξαλλα, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τη σηκώνει στα χέρια.

Είχε βέβαια προηγηθεί και ο καβγάς του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τα απίστευτα νεύρα του που οδηγούν το φανατικό κοινό να μιλάει για ηρεμιστικά ως έπαθλο στο Survivor τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που βγήκε εκτός εαυτού από την κούραση και την πείνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε