Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor Βασάλος: “Κατακεραυνώνει” τον Ντάνο πριν τον μεγάλο τελικό

Survivor Βασάλος: “Κατακεραυνώνει” τον Ντάνο πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες πριν τον πολυαναμενόμενο τελικό του Survivor, στήριξε Μάριο και μίλησε κατά του Αγγελόπουλου! Δείτε πώς χαρακτήρισε τον Ντάνο στο Survivor Panorama.

Οι Μαχητές (αν όχι και οι Διάσημοι) του Survivor, θέλουν νικητή τον Μάριο και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι! Δεν είναι πολλοί οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού που αποχωρούν και τον “αδειάζουν” με κάθε ευκαιρία. Έτσι έκανε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος…

Ο παίκτης του Survivor, που δεν κατάφερε να κερδίσει απόψε μια θέση στον μεγάλο τελικό δήλωσε υποστηρικτής του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει κατά του μεγάλου φαβορί. Δείτε τι είπε για τον λόγο που τον φήφισε να πάει στην άλλη ομάδα, αλλά και πώς τον χαρακτήρισε.

“Ο Ντάνος από την αρχή του παιχνιδιού έγινε πρωταγωνιστής, λόγω του ότι εμείς οι Μαχητές τον διώξαμε στην αντίπαλη ομάδα. Τον πρώτο καιρό η αντίπαλη ομάδα έδειχνε ότι δεν συμβαδίζει πολύ με τις απόψεις του, οπότε τον έβγαζε κι αυτή προτεινόμενο. Σιγά-σιγά αυτό άλλαξε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των Διασήμων κι έμεινε στο παιχνίδι κι έφτασε μέχρι τον τελικό. Τον είχα ψηφίσει να φύγει και ο λόγος ήταν ότι προσπαθούσε να επιβληθεί στην ομάδα με λάθος τρόπο. Είχαν κι άλλοι ηγετικές τάσεις, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ο Γιώργος είχε ένα κακό, είχε υπέρμετρο εγωισμό και δεν άρεσε στο σύνολο της ομάδας και γι’ αυτό πήρε οκτώ ψήφους. Ήταν πολύ νωρίς να τον κρίνουμε και αγωνιστικά τον είχαμε δει μια φορά στο παιχνίδι”, σχολίασε.

“Δεν μετάνιωσα που τον ψήφισα γιατί αυτό που είδα εκείνη τη στιγμή δεν μου άρεσε. Κανένα άλλο παιδί δεν μου έδωσε αυτό το στοιχείο που μου έδωσε ο Γιώργος και δεν μου άρεσε, ότι “εγώ είμαι ο αρχηγός”. Αυτός ήταν ο λόγος που τον ψήφισα. Γενικά, άλλαξα άποψη για τον Γιώργο προς το τέλος του παιχνιδιού. Στην αρχή, αν δεν τον ξέρεις, τον παρεξηγείς γιατί έχει υπέρμετρο εγωισμό και έχει αυτή την τάση του αρχηγού”, είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor Panorama.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ποιος θα είναι απόψε ο μεγάλος νικητής του τελικού και των 100.000 ευρώ; Μετά από πέντε μήνες γεμάτους εντάσεις και ανατροπές, επιτέλους θα το μάθουμε!

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε