Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Εδώ και μέρες το φανατικό κοινό του Survivor έχει οργιάσει για τη σιλουέτα των παικτών που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Τι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ζητήσει από τη μητέρα και την αδερφή της να της φτιάξουν μακαρόνια με κιμά, κοτόπουλο με πατάτες, γεμιστά και μελιτζανοσαλάτα; “Μαμά μόνο ρύζι τρώω και καρύδα άντε και τώρα τελευταία λίγο φακόρυζο”, είπε στους δικούς της ανθρώπους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το φανατικό κοινό του Survivor οργίασε στο Twitter.

Δεν άργησε να ξεσπάσει χαμός στα social media για την εμφάνισή της σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια, με το φανατικό κοινό να μην πιστεύει πως δεν τρώνε επιπλέον πράγματα από αυτά που γνωρίζουμε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σχολιάζονται για την πρησμένη σιλουέτα τους και άλλοι παίκτες, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όλοι βέβαια θυμούνται την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με εντελώς διαφορετική σιλουέτα επί εποχής Στέλιου Χανταμπάκη στην αρχή του Survivor.

 

Όλα ξεκίνησαν μετά τη νίκη των διασήμων στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, με τον Ντάνο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Χρανιώτη εκτός από μηνύματα θαυμαστών τους να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω βιντεοκλήσης με τους δικούς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες αρχικά διάβασαν μηνύματα θαυμαστών τους και ανέβηκε η ψυχολογία τους. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε βιντεοκλήση με τον αδερφό του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με τη μαμά του που ήταν αρκετά συγκινημένη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δάκρυσε με τη μητέρα και την αδερφή της.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 14/6: Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε…

Survivor: Το τρολάρισμα στον Σπαλιάρα και η συγκίνηση του Ντάνου με τη μαμά του [vids]

Survivor: Επιτέλους! Μάθαμε την αλήθεια για τα πέναλτι [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε