Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor Χανταμπάκης: Να νικήσει ο Ντάνος – Δεν απείλησα την παραγωγή! [vid]

Survivor Χανταμπάκης: Να νικήσει ο Ντάνος – Δεν απείλησα την παραγωγή! [vid]

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Στέλιος Χανταμπάκης που έχει βρεθεί στο στόχαστρο μετά τη συμμετοχή του στο Survivor για τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Φαίνεται πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο μεγάλος χαμένος του Survivor, καθώς αναδείχθηκε στον πιο μισητό παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Βρίσκεται στο στόχαστρο από όταν ακόμα βρισκόταν μέσα στο Survivor μέχρι και σήμερα, 2 μήνες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Σε συνέντευξή του στο The Tonight Show ο Στέλιος Χανταμπάκης δηλώνει ότι ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του στο Survivor και δηλώνει πως θα ήθελε ανθρώπινα να κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. “Έχω ζητήσει συγγνώμη σε όλα τα παιδιά και αν κάποιον έχω αφήσει από τις 3 – 4 στιγμές που… από την Ειρήνη Παπαδοπούλου έχω ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό με το μαγιό και θα ζητάω μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα. Όχι για τις κάμερες. Και ζήτησα συγγνώμη από πολύ πριν. Είναι η μόνη φορά που βγήκα κιόλας για αυτόν τον λόγο. Ζήτησα συγγνώμη στον αδερφό της. Στην Ειρήνη ζήτησα συγγνώμη όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο πολύ πρόσφατα. Τη ρώτησα αν νομίζει και αυτή ότι της έκανα bullying. Προσπάθησα να της δείξω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να μην είμαστε καλά. Εκείνη φυσικά και είναι πειραγμένη. Κάθε παρεξήγηση που έγινε την είχαμε συζητήσει πιο πριν όλοι μαζί. Δυστυχώς δεν μπορεί αυτό ο κόσμος να το καταλάβει. Δεν έχω απειλήσει καμία παραγωγή που είπαν ότι έχω απειλήσει την παραγωγή για να πάρω εκπομπή. Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου. Ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι είχε θέμα οικονομικό και θα ήθελε να κερδίσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ήταν το μόνο πράγμα που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ένας τόσο δυνατός άνθρωπος που μου είχε μεταφέρει αυτό. Άρα θα ήθελα να τα πάρει κάποιος είτε ο Γιώργος είτε κάποιος άλλος που ίσως δεν μου το έχει εκμυστηρευτεί αυτό που να τα έχει ανάγκη. Είναι τόσο σημαντικό ο διπλανός σου να σου δίνει ένα ψάρι. Εγώ με τον Αγγελόπουλο κοιμόμουν κεφάλι με κεφάλι. Όταν βρέχονταν τα πόδια του ανέβαινε και ήμασταν σαν να φιλιόμαστε και όταν έβρεχε από την άλλη μεριά ανέβαινα εγώ προς αυτόν”, είναι ορισμένα από τα πράγματα που λέει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Φαίνεται πως ο Στέλιος Χανταμπάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτιάξει το κατακερματισμένο προφίλ του λίγο καιρό πριν ξεκινήσει η νέα του εβδομαδιαία εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Κάτι που δεν είχε καταφέρει όσο καιρό έχει αποχωρήσει από το Survivor, ενώ με όσες συνεντεύξεις είχε δώσει κατάφερνε να βρίσκεται ακόμα περισσότερο στο στόχαστρο και να γίνεται στόχος έντονης κριτικής για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: “Είναι ένα κουκλί ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Ντάνος έχει την αλητεία”

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε