Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor Χρανιώτης: “Περιθωριοποιημένοι με Ντάνο και Σπαλιάρα” – Άδειασε Χανταμπάκη! [vid]

Survivor Χρανιώτης: “Περιθωριοποιημένοι με Ντάνο και Σπαλιάρα” – Άδειασε Χανταμπάκη! [vid]

Μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor και ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε τα ξημερώματα στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μετά την αποχώρησή του από το Survivor αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης και στη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σημειώνοντας πως θέλει ο Ντάνος να είναι ο νικητής γιατί το αξίζει. Χωρίς αναφορά στην περιβόητη κλίκα αλλά με “άδειασμα” στον Στέλιο Χανταμπάκη για τα όσα είπε για την προσευχή του Ντάνου, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε λόγο για περιθωριοποίησή του με τον Ντάνο και τον Σπαλιάρα. “Και εγώ και ο Σπαλ και ο Ντάνος ήμασταν η μόνη έτσι περιθωριοποιημένη τριάδα. Γενικά αισθανόμουν πολύ καθαρός με αυτά τα παιδιά και πιο πολύ επικοινωνιακός”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Ούτε και αυτό είναι εύκολο να ξέρεις. Βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό. Γενικά όταν 24 ώρες τη μέρα σκέφτεσαι την τροφή, ε κάποια στιγμή πρέπει να την αναζητήσεις. Και εγώ και ο Σπαλ και ο Ντάνος ήμασταν η μόνη έτσι περιθωριοποιημένη τριάδα. Γενικά αισθανόμουν πολύ καθαρός με αυτά τα παιδιά και πιο πολύ επικοινωνιακός. Νομίζω το να έχεις την άνεση να μαλώσεις εντός εισαγωγικών με κάποιον αυτό προϋποθέτει το να έχεις έρθει πιο κοντά με αυτόν. Οπότε και με τον Ντάνο έχουμε τσακωθεί και ευτυχώς έχουμε την άνεση να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια και να αγριεύει το βλέμμα μας και στους δύο. Αυτό προϋποθέτει εξοικείωση με τον άλλο”, σημείωσε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Εντάξει δεν πειράζει θα το ξεπεράσει όταν πάρει και αυτό που του αξίζει, που κατά τη γνώμη μου είναι η πρώτη θέση” είπε αστειευόμενος σε σχόλιο που έκανε δημοσιογράφος πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη μετά την αποχώρησή του. “Ο Ντάνος είναι φίλος μου. Αν έχουμε μια διαφορά με τον Γιώργο είναι ότι πιστεύει στον χριστιανικό Θεό και εγώ πιστεύω γενικά σε δυνάμεις. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές έτσι ενός Έλληνα Χριστιανού ορθόδοξου και θα κάνει τον σταυρό του. Και αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα όπως και εγώ γιατί ο καθένας χρειάζεται να κάνει την προσευχή του και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο τελικός νικητής. Ο Γιώργος ξέρω ότι τα έχει πολύ ανάγκη τα χρήματα και τα αξίζει. Όταν οι άνθρωποι αγαπούν έναν άνθρωπο ο οποίος εκτίθεται το κάνουν επειδή είναι τίμιος ως προς αυτό που προσφέρει και ως προς αυτό που δίνει ως προς το μάτι του ως προς το βλέμμα του. Και νομίζω ότι στο Survivor είχαμε την ευκαιρία να δούμε πάρα πολλά βλέμματα. Και το βλέμμα του Γιώργου είναι πάρα πολύ, καθαρό. Έμεινα 4 μήνες και 10 μέρες θα ήταν απληστία να ζητούσα κάτι παραπάνω”, τόνισε από το αεροδρόμιο ο Γιώργος Χρανιώτης μετά την επιστροφή του από το Survivor στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε