Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor: Ζήλεψε Βασάλο ο Χρανιώτης! Απίστευτο που έδωσε λουλούδι! [vid]

Survivor: Ζήλεψε Βασάλο ο Χρανιώτης! Απίστευτο που έδωσε λουλούδι! [vid]

Φαίνεται πως το φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Τουρκάλα Sabriye δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο στο ελληνοτουρκικό γλέντι που στήθηκε στο Survivor.

H πυγμάχος Sabriye παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ερωτεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά το γλέντι στον Άγιο Δομίνικο για τις δύο ομάδες του Survivor. Η Sabriye στο γλέντι έδωσε στον Βασάλο τζατζίκι, με τον μαχητή να της προσφέρει ένα λουλούδι και ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, κίνηση την οποία πλήρωσε με χαστούκι που ήταν βέβαια όπως φάνηκε σημάδι ενός μεγάλου έρωτα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης με το αστείρευτο χιούμορ του αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Βασάλου και να προσφέρει με τη σειρά του ένα λουλούδι. Αφού σηκώθηκε και πήγε στο τραπέζι των παικτών του τουρκικού Survivor άρχισε να ψάχνει σε ποιον θα δώσει το δικό του λουλούδι. Ενώ κοιτούσε καλά καλά όλους τους παίκτες από το τουρκικό Survivor, ακούγοντας και τους συμπαίκτες του έκανε την έκπληξη και έδωσε το λουλούδι που κρατούσε στο χέρι του στον επίσης ηθοποιό Φουρκάν.

Με αυτή την κίνησή του φυσικά ξέσπασαν όλοι σε γέλια, καθώς κανένας δεν περίμενε ότι θα δώσει το λουλούδι σε άντρα, κάτι που του φώναζε και ο Βασάλος να κάνει. Ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που τον έσπρωχνε να σηκωθεί ενώ κάθονταν στο τραπέζι για να του δώσει θάρρος τελικά να το κάνει, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Βασάλου.

“Έγινε ένα μάθημα, ένα παράδειγμα στους ανθρώπους αυτό. Κάποιες φορές λένει πως υπάρχει εχθρότητα ανάμεσα στους Τούρκους και τους Έλληνες αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δείξαμε χθες το βράδυ το πόσο φιλική και το πόσο καλή αδελφική σχέση έχουμε εμείς οι δύο χώρες. Και οι κοινές μας απολαύσεις, οι μουσικές μας, τα φαγητά μας… είμαστε τόσο ίδιοι για αυτό τον λόγο λέμε ότι είμαστε γείτονες. Σαν να ήμασταν από την ίδια φυλή”, σημείωσε ο Φουρκάν, σχολιάζοντας το γλέντι που στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε