Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τάσος Νούσιας: Γιατί είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες

Τάσος Νούσιας: Γιατί είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Τάσος Νούσιας εξηγεί γιατί αρνήθηκε να λάβει μέρος στις Άγριες Μέλισσες.

Στο Πρωινό και στον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία του Σασμού αλλά και τον λόγο που δεν συμμετείχε στις Άγριες Μέλισσες.

«Φοβήθηκα να συμμετέχω στις Μέλισσες. Το φοβήθηκα το καθημερινό. Πάντα είχα μια αντίσταση στο καθημερινό. Θαύμαζα τους ανθρώπους που το κάνανε γιατί ξέρω τον κόπο, την καθημερινή τριβή με την κάμερα και τη συνέπεια που πρέπει να έχεις. Η προηγούμενη αντίληψη που είχα και ο φόβος με κράτησαν και είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες. Φέτος κάνω σχεδόν καθημερινό. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και μπορείς και ανταπεξέρχεσαι. Δύσκολη ιστορία και η κούραση έφτασε πολλές φορές στα όρια, Κάποια πρωινά νομίζω από την εξάντληση με παίρνανε τα κλάματα. Ήθελα να φύγω», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

Ο Τάσος Νούσιας συμπλήρωσε: «Υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος της ζωής μου που μπήκα σε insomnia, έχασα τον ύπνο μου. Δε μπορείς να ξεκουραστείς όταν η ένταση συσσωρεύεται. Ούτε χρόνος για να δω ειδικό δεν υπήρχε. Έναν τραυματισμό που είχα στο πόδι από ένα διαφημιστικό, δε μπόρεσα ποτέ να πάω να τον δω. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική δουλειά στα χέρια μας. Συνάδελφοι αγαπημένοι, με κάποιους έχουμε ξαναδουλέψει, μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε».

«Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό και υπάρχει και μια πλειάδα νέων που κάθε φορά εισάγεται πια… Η ιστορία της βεντέτας δυστυχώς καλά κρατεί στην Κρήτη. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι καιρός οι κρητικοί να διαχειριστούν αυτά τα αδιέξοδα γεννήματα για να ησυχάσουν όλοι.

Δεν οδηγεί πουθενά… Όταν πάω για γύρισμα ή από τον δρόμο και στο σπίτι καμιά φορά τους μιλάω κρητικά, τους πειράζω και μου λέει η κόρη μου, “Σταμάτα ρε μπαμπά επιτέλους”», τόνισε ο Τάσος Νούσιας.

«Είναι η μοίρα μου να παίρνω ρόλους που γίνεται ένα μπέρδεμα στα ερωτικά. Δε ρωτάνε παντρεμένους για την απιστία. Η απιστία είναι μεγάλο κεφάλαιο. Έχει περιόδους. Αν είσαι φουλ ερωτευμένος η συγχώρεση μπορεί να έρθει πολύ πιο δύσκολα έως και καθόλου και μπορεί να μετατραπεί και σε μεγάλη ακρότητα δυστυχώς, από αυτές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, γυναικοκτονίες.

Βία μεταξύ του ζευγαριού. Δεν ανήκει κανείς σε κανέναν για να θεωρούμε κτήμα μας τον άλλον…. Ας ωριμάσουμε παράλληλα με τον σύντροφό μας και είτε ας χωρίσουμε είτε να δώσουμε χρόνο να ξανασκεφτούμε. Να μην είμαστε συγκρουσιακοί. Μια αγάπη και ένα μεγάλο βάθος σχέσης είναι λυπηρό να καταλήγει εξευτελιστικά», πρόσθεσε επίσης ο Τάσος Νούσιας.

Media Τελευταίες ειδήσεις