Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελικός Survivor 2017: Όλα όσα θα δούμε σε λίγες ώρες!

Τελικός Survivor 2017: Όλα όσα θα δούμε σε λίγες ώρες!

Το Survivor φτάνει στο τέλος του από στιγμή σε στιγμή. Μάριος ή Ντάνος θα είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού…

Ένα ταξίδι που φτάνει στο τέλος του με όλο το “πλήρωμα” ενωμένο και έναν τυχερό “καπετάνιο”… Ο μεγάλος τελικός του Survivor που περιμέναμε εδώ και πέντε μήνες, επιτέλους έφτασε! Μάριος και Ντάνος θα κάτσουν στα σκαμπό και ένας θα είναι ο τυχερός νικητής των 100.000 ευρώ!

Μετά από πολλές ώρες και μια τεράστια ανταπόκριση του κοινού στην ψηφοφορία, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανακοινώθηκε ότι Μάριος και Ντάνος πέρασαν στον τελικό, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο πίσω τους τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Αγγελόπουλος γεύτηκε την αποθέωση ενός νικητή. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμα δεδομένο…

Από νωρίς το μεσημέρι στο Άλσος Βεϊκου επικρατούσε το αδιαχώρητο, με τον κόσμο να έχει έρθει να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες που τους κράτησαν συντροφιά μέσα από το παιχνίδι πέντε μήνες. Στο σκηνικό που είχε στηθεί παρευρέθηκαν όλοι παίκτες του Survivor, «Διάσημοι» και «Μαχητές», ενώ την παράσταση έκλεψαν οι τρεις που διακρίθηκαν στον ημιτελικό. Δάκρυα, γέλια, χειροκροτήματα, επευφημίες, βίντεο από τη ζωή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.518.823 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 68,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 79,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 57,6%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το μεγάλο τελικό του Survivor, που θα χαρίσει στο νικητή το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία θα κορυφωθεί όταν λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Με μια νέα ψηφοφορία το κοινό θα δείξει την προτίμησή του στον παίκτη που κατάφερε να επιζήσει σ’ ένα εξωτικό νησί της Καραϊβικής για πέντε μήνες, να φέρει εις πέρας όλα τα αγωνίσματα, να… πολεμήσει με την πείνα, τις καιρικές συνθήκες, τη μοναξιά, τους άγνωστους συμπαίκτες του.

Ποιος θα είναι απόψε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ; Μετά από πέντε μήνες γεμάτους εντάσεις και ανατροπές, η απάντηση θα δοθεί σήμερα στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε