Τι δηλώνει ο Γιώργος Καράβας για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τους παίκτες στο GNTM;

Ο Γιώργος Καράβας απαντά: “Θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου”

Ο Γιώργος Καράβας έδωσε τη δική του απάντηση σε εκείνους που τον κατηγόρησαν στο GNTM για την απόφαση να αναδείξει νικητή του challenge τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Ο ίδιος είπε τα εξής:

«Το «ρε φίλε» εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο να σε θεωρούν φίλο τους. Τα παιδιά, λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι, μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι coach μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης, είσαι και στο να προφυλάξεις κάποιον, ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό.

Το να έχεις την ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστό, κατανοητό. Βάσει αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου, όπου έχει κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες. Η ηλικία είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά από εκεί και πέρα, ο κόσμος έξω σε πραγματικές συνθήκες είναι ζούγκλα».

Κατηγορίες Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Μία παράτολμη απόφαση ανατρέπει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες: Μία παράτολμη απόφαση ανατρέπει τα πάντα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Καταιγίστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια… Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι ραγδαίες. Όλα φαίνεται ότι ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια. ΑΓΡΙΕΣ ... Διαβάστε περισσότερα