Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

Το Netflix αγόρασε το ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τον Puff Daddy

Το Netflix αγόρασε το ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τον Puff Daddy

Τη σειρά ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τον Sean «Diddy» Combs ή γνωστό και ως Puff Daddy, απέκτησε το Netflix.

Ένα ντοκιμαντέρ για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού κατά του ράπερ Puff Daddy θα κυκλοφορήσει στο Netflix, με  παραγωγό τον Curtis «50 Cent» Jackson. Οι 2 θρύλοι της ραπ σκηνής έχουν μία κόντρα εδώ και χρόνια και η κορυφαία πλατφόρμα streaming ταινιών και σειρών, «κέρδισε» τον αγώνα προσφορών για τη σειρά σε την παραγωγή G-Unit Film and Production Studios που ανήκει στον Jackson. 

Η είδηση την κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ για τον Puff Daddy ανακοινώθηκε στον λογαριασμό του 50 Cent στο Instagram σε μια ανάρτηση το βράδυ της Τρίτης (21.05.2024) με λεζάντα από τον ράπερ «In Da Club».

«Το TMZ χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία εμένα το  χοντρό αγόρι επειδή το ντοκιμαντέρ τους πήγε στο Tubi. Δεν πειράζει παιδιά όλοι φτιάχνουμε καλές τηλεοπτικές παραγωγές, οι δικές μου απλά τυχαίνει να είναι οι καλύτερες! Το Netflix κερδίζει τον πόλεμο προσφορών, αλλά αν συνεχίσουν να βγαίνουν περισσότερα θύματα, θα χρειαστώ περισσότερα επεισόδια», έγραψε ο Κέρτις Τζάκσον στο post του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent)

Το μοντέλο Κρίσταλ ΜακΚίνι υπέβαλε αγωγή εναντίον του Ντίντι για φερόμενη σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2003. Λίγο πριν από τη μήνυση, ο Diddy είχε εμφανιστεί σε βίντεο να επιτίθεται σωματικά στην πρώην σύντροφό του, τραγουδίστρια της R&B Κάσι, η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Ο μεγιστάνας της ραπ την επόμενη μέρα μετά την κυκλοφορία του σοκαριστικού βίντεο ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Η Κάσι κατέθεσε αγωγή εναντίον του σε μήνυση τον Νοέμβριο του 2023, στην οποία αναφέρεται το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο κλειστού κυκλώματος του ξενοδοχείου και το οποίο διέρρευσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις