Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor 14/6: Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε…

Τρέιλερ Survivor 14/6: Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε…

Ένας παίκτης ακόμα θα αποχωρήσει από το Survivor απόψε. Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης.

Δεν υπάρχει καλύτερο έπαθλο του Survivor για τους παίκτες, από το έπαθλο ασυλίας, αλλά δεν υπάρχει και πιο ενδιαφέρον επεισόδιο για τους τηλεθεατές, από αυτό της αποχώρησης. Το τρέιλερ της Τρίτης το επιβεβαιώνει…

Τι έγινε στο χθεσινό ματς

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, φάνηκε πολύ δύσκολο και το πάθος των παικτών πιο έντονο από ποτέ. Ο στίβος μάχης απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Εκεί, άλλωστε κρίνονται πάντα όλα. Αναλυτικά, οι παίκτες ενώ προσπαθούσαν να αποφύγουν εμπόδια, έπρεπε να κρατούν στα χέρια τους μια βάση με ένα μπαλάκι και σε όλη τη διαδρομή καλούνταν να μην τους πέσει. Ο τελικός στόχος ήταν να πετύχουν δύο βολές μέσα από δύο τρύπες.

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν οι παίκτες που δεν έπαιξαν  από την ομάδα των Μαχητών, λόγω της αριθμητικής τους υπεροχής. Σε φόρμα ήταν χθες ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος κατάφερε για ακόμη μία φορά να κερδίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το γνωστό μοντέλο το πανηγύρισε πάλι έντονα με την ομάδα του, ενώ ο Ντάνος επέστρεψε στον πάγκο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να χαμογελά ειρωνικά.

Αγχωμένοι ήταν χθες τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν συχνά λάθη. Από αλλού έπρεπε να περάσουν, από αλλού πέρναγαν, βολές νόμιζαν ότι είχαν πετύχει… και βολές δεν πέτυχαν. Και το άγχος φέρνει και νεύρα… Στην κούρσα του Σπαλιάρα με τον Χρανιώτη και οι δύο ήταν πολύ κοντά, αλλά ο ηθοποιός πέτυχε τις βολές ένα δευτερόλεπτο πριν τον Διάσημο… Μαχητή. Εκείνος πανηγύρισε αλλά δεν κατάλαβε ότι νικητής ήταν ο Χρανιώτης. Οι Διάσημοι άρχισαν να γελάνε και να φωνάζουν το όνομά του, έτσι ο Σπαλιάρας “τα πήρε στο κρανίο”. “Αδερφέ μη χάνεις το χιούμορ σου”, φώναξε ο Γιώργος Χρανιώτης και η ένταση κόπασε.

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, τελικά νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 8. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήρθε στο 9 – 8 αντιμέτωπος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλα δείχνουν ότι ήταν αρκετά αγχωμένος αφού έκανε λάθη που τελικά του κόστισαν τη νίκη. Βαλαβάνη, Ντάνος και Χρανιώτης ήταν οι νικητές του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor. Οι παίκτες απόλαυσαν με την ψυχή τους το έπαθλο επικοινωνίας με βιντεοκλήση με την οικογένειά τους. Ο Αγγελόπουλος συγκινήθηκε με τη μητέρα του, η Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την μητέρα και την αδερφή της και ο Χρανιώτης μίλησε με τον αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τι θα δούμε σήμερα

Το αποψινό αγώνισμα δεν θα το περιμένει κανείς… Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και όπως πάντα ευστοχία. Ο νικητής θα κριθεί για άλλη μια φορά στον τελικό στόχο. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για το πιο σημαντικό έπαθλό τους, αυτό της ασυλίας.

Η ομάδα που θα νικήσει θα εξασφαλίσει την παραμονή όλων των παικτών της στην παραλία, ενώ η ομάδα που θα χάσει, θα πρέπει να αποχωριστεί έναν παίκτη της. Αν χάσει η ομάδα των Μαχητών, θα μείνουν 4 παίκτες ενώ αν χάσει η ομάδα των Διασήμων θα μείνουν μόλις δύο.

Ασυλία και αποχώρηση γίνονται πλέον μαζί, την ίδια μέρα και προβάλλονται στο κοινό στο ίδιο επεισόδιο. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση τίθενται ανάλογα με τους υποψήφιους που θα καταλήξουν από την ψηφοφορία των παικτών και από αυτόν που κέρδισε το τοτέμ της ασυλίας.

Τελικά όμως αυτός που θα φύγει θα είναι αποτέλεσμα της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας του κοινού που μία εβδομάδα πριν, διαμόρφωσε την λίστα προτίμησης των παικτών που έχουν παραμείνει. Θα φύγει δηλαδή αυτός που είναι τελευταίος στην προτίμηση του κοινού σε σχέση με τους άλλους υποψήφιούς του.

“Θέλουμε να μείνουμε όλοι”, δηλώνει στο τρέιλερ η Σάρα Εσκενάζυ, “δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα παίκτη”, σχολιάζει από τη μεριά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με όλο τους το είναι για να μείνουν έως το τέλος.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο αποχωρήσεις του Survivor που θα δει σύντομα το κοινό [vid]

Survivor: Ποιοι παίκτες πάνε τελικό

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε