Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor 26/6: Ποιος θα αποχωρήσει

Τρέιλερ Survivor 26/6: Ποιος θα αποχωρήσει

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο νικητής του πρώτο κολιέ ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος όμως θα είναι ο δεύτερος που θα “σωθεί” από την αποψινή μη αναμενόμενη αποχώρηση…

Το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor, “έκλεισε” με την νίκη του μισθοφόρου και το… γλέντι που έστησαν στη βίλα με τον Βασάλο και τον Μάριο. Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ για το τι μέλλει γενέσθαι στο δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας και την αποχώρηση που κανένα spoiler ευτυχώς δεν είχε αποκαλύψει ότι θα δούμε σήμερα.

Οι παίκτες του χθεσινού Survivor, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία αλλά πάνω από όλα συγκέντρωση, αφού τα μάτια τους ήταν κλειστά και έτσι έπρεπε να προσέχουν την κάθε κίνησή τους. Συγκεκριμένα, οι παίκτες με δεμένα τα μάτια καλούνταν να περάσουν πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουν στο τέλος της κούρσας που καθόριζε τον νικητή. Τρία μπαλάκια στα σωστά σημεία ήταν αυτή τη φορά ο τελικός στόχος.

Η μόνη βοήθεια που είχαν ήταν σχοινιά στα δεξιά και αριστερά των εμποδίων, έτσι ώστε να στηριχθούν εκεί και να μη πέσουν. Οι 6 παίκτες του Survivor, έπρεπε να προσέχουν κάθε κίνησή τους για να μη χτυπήσουν το κεφάλι τους σε κάποιο από τα εμπόδια, αφού δεν είχαν κάποια προστασία στο σημείο αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Εξαιρετικά κακή διαίσθηση στους… τυφλούς στόχους είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που αποχώρησε. Μάριος και Ντάνος κινούνταν στα ίδια (χαμηλά) επίπεδα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ο Διάσημος μάλιστα σε μία αναμέτρησή του χτύπησε το κεφάλι και τα δόντια του αλλά αυτό δεν τον έκανε να το βάλει κάτω. “Τι θα γίνει θα βγεις ζωντανός από εδώ μέσα;”, αναρωτήθηκε η πρώην συμπαίκτρια του, όταν επιβεβαίωσε ότι έγδαρε το κεφάλι του.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν και η επόμενη που αποχώρησε, όχι από το παιχνίδι του Survivor, αλλά από το χθεσινό ματς. Οι επόμενοι πιο αδύναμοι κρίκοι ήταν ο Μάριος και ο Βασάλος. Ο τελικός δηλαδή εξελίχθηκε ανάμεσα στον μισθοφόρο και τον Ντάνο με νικητή τον πρώτο, που όπως ήταν αναμενόμενο, το πανηγύρισε.

Ο νικητής Αναγνωστόπουλος μαζί με τον Μάριο και τον Βασάλο απόλαυσαν διαμονή σε υπερπολυτελή βίλα και ένα απολαυστικό γεύμα από τα χεράκια του γνωστού σεφ, Βασίλη Καλλίδη.

Και η αγωνία κορυφώνεται για το αποψινό επεισόδιο με το δεύτερο και τελευταίο κολιέ της ασυλίας. Το μόνο αξεσουάρ που οι άνδρες θέλουν να “κλέψουν” από την μοναδική γυναίκα του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη που θα παλέψει με σώμα και ψυχή και τραυματισμένο πόδι…

Το αγώνισμα όμως δεν την ευνοεί καθόλου, αφού απαιτεί αποκλειστικά δύναμη στα πόδια και ισορροπία. Οι παίκτες καλούνται να ισορροπούν  σε έναν κινούμενο κύλινδρο και να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους μπροστά μέχρι να ρίξουν τον αντίπαλό τους. Σε αντίστοιχο παιχνίδι, νικητής ήταν ο Ντάνος, τι θα γίνει όμως σήμερα;

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε