Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor: Νέα αποχώρηση μετά τη συντριβή! Χαμός στο αγώνισμα! [vid]

Τρέιλερ Survivor: Νέα αποχώρηση μετά τη συντριβή! Χαμός στο αγώνισμα! [vid]

Μετά από αλεπάλληλες ήττες για την ομάδα των διασήμων, η συντριβή με 10 – 2 από τους μαχητές έρχεται να ρίξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους τη στιγμή που το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Μετά από μια ακόμα ήττα οι διάσημοι θα μπουν στο αγώνισμα Survivor για να τα δώσουν όλα και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο, με τους μαχητές να θέλουν να συνεχίσουν τις σερί νίκες τους. Η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη ή του Μπο θα έρθει ως ένα ακόμα χτύπημα στην ήδη πεσμένη ψυχολογία των διασήμων που φαίνεται να μην μπορούν να βρουν τον ρυθμό τους και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Όσο πλησιάζουμε στο grande finale του Survivor τα αγωνίσματα δυσκολεύουν και γίνονται πιο απαιτητικά, με τα έπαθλα να έχουν αποκτήσει άλλη αίγλη. Στο σημερινό απαιτητικό αγώνισμα οι παίκτες φαίνεται να τα δίνουν όλα έχοντας μπει απίστευτα παθιασμένοι για τη νίκη πριν την αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Σήμερα στο Survivor έχουμε μία ακόμη ανατροπή. Η αποχώρηση του Μπο ή του Κοκκινάκη θα αλλάξουν άρδην τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι, καθώς οι Διάσημοι θα μείνουν με 4 παίκτες, 3 άντρες και μία γυναίκα (Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης), ενώ οι Μαχητές θα συνεχίσουν με 4 άντρες και μία γυναίκα (Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ).

Στο αγώνισμα του χθεσινού επεισοδίου του Survivor οι μαχητές επικράτησαν πολύ άνετα επί των Διάσημων με σκορ 10-2. Ήταν λες και οι Διάσημοι έπαιζαν με τα… χέρια ψηλά, ή μάλλον, οι δυνάμεις άρχισαν να εγκαταλείπουν τους παίκτες. Χρανιώτης, Κοκκινάκης, Βαλαβάνη, αλλά ακόμη και ο Μπο φαίνεται πως έχουν φτάσει στα όριά τους, και ο μόνος που κατάφερε να διασωθεί από τους Διάσημους ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Κάθε αγώνισμα στο Survivor, κάθε έπαθλο, πόσο μάλλον κάθε αγώνισμα για ασυλία, είναι “χρυσός” για κάθε παίκτη. Σε λίγες εβδομάδες, όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης, και ισχύει από προχθές, ατομική ασυλία κερδίζει μόνο ένας παίκτης, ενώ σε λίγες εβδομάδες, το παιχνίδι γίνεται και επίσημα ατομικό, καθώς ο κάθε παίκτης θα παίζει για τον εαυτό του. Τι μας περιμένει στο σημερινό επεισόδιο μετά το 10-2 των Μαχητών; Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor και ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, στις 21.00 στις τηλεοπτικές μας οθόνες…

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε