Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor: Νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη [vid]

Τρέιλερ Survivor: Νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη [vid]

Εντελώς νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη από την ομάδα των διασήμων στο Survivor, με την ψυχολογία τους να είναι πεσμένη και τους μαχητές να υπερτερούν αριθμητικά.

Η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη από το Survivor έχει επηρέασει την ομάδα των διασήμων, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αισθάνεται χωρίς στήριγμα ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Μπο. “Η ομάδα των διασήμων ίσως να έχει επηρεαστεί λίγο”, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους μαχητές, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σημειώνει πως νιώθει όπως και όταν έφυγε η Λάουρα Νάργες από το Survivor. “Κακό πρωινό σήμερα σήμερα. Μετά το πρωινό που είχε φύγει η Λάουρα νιώθω ακριβώς το ίδιο πράγμα”.

Οι ισορροπίες θα αλλάξουν για μία ακόμα φορά στην παραλία όπου ζουν διάσημοι και μαχητές, με την κόκκινη ομάδα να υστερεί μετά και την αποχώρηση Κοκκινάκη από το Survivor αριθμητικά. “Η αλήθεια είναι ότι και πέντε που ήμασταν τα ματς ήταν αρκετά. Θα έχουμε περισσότερα ματς από τη στιγμή που τώρα είμαστε τέσσερις”, σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Μπο να υπογραμμίζει πως στο επόμενο αγώνισμα θα δουν πώς θα λειτουργήσει η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη και αν θα λειτουργήσει υπέρ τους ή κατά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα της Κυριακής για να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο μεγάλο έπαθλο λίγο πριν από το διαφορετκό Συμβούλιο του Νησιού που θα φέρει νέα δεδομένα στο Survivor, καθώς οι παίκτες θα κριθούν από το τηλεοπτικό κοινό για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Και ο Μάριος έκανε λάθος στο αγώνισμα, αλλά πέναλτι… ποτέ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε