Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Βραβεία Emmy 2022: Χαμός στο twitter γιατί δεν είναι υποψήφια η Τζένιφερ Άνιστον

Βραβεία Emmy 2022: Χαμός στο twitter γιατί δεν είναι υποψήφια η Τζένιφερ Άνιστον

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι υποφιότητες για τα 74α βραβεία Emmy. Αιτία; Από τη λίστα απουσιάζει το όνομα της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία, ομολογουμένως, έχει δώσει μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «The Morning Show». 

Κατά πολλούς, το γεγονός πως η Τζένιφερ Άνιστον δεν είναι φέτος υποψήφια (όπως η συμπρωταγωνίστριά της Ρις Γουίδερσπουν) για ένα Emmy, είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες των υποψηφιότήτων. Υπάρχουν και για άλλους αντιδράσεις… 

H Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστεί ως τηλεοπτική παρουσιάστρια, Άλεξ Λέβι στη δραματική σειρά της Apple TV+, σχετικά με την προβληματική εσωτερική λειτουργία μιας εταιρείας παραγωγής ειδήσεων.

Αντίθετα από την Άνιστον, υποψήφια για Emmy στην κατηγορία Πρωταγωνίστρια σε Δραματική Σειρά είναι η συμπρω ταγωνίστριά της, Ρις Γουίδερσπουν, ο Μπίλι Κράνταπ για βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν ως Καλεσμένη Ηθοποιός σε δραματική σειρά.

Το Twitter, θαυμαστές ζητούν… «δικαιοσύνη για την Τζένιφερ Άνιστον», εκφράζοντας την έκπληξη και την απογοήτευσή τους για το γεγονός πως την αγνόησαν! 

«Η Τζένιφερ Άνιστον θα έπρεπε να είχε προταθεί επειδή σήκωσε ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν του “The Morning Show” μόνη στους ώμους τους» υποστήριξε θαυμαστής.

«Η Τζένιφερ Άνιστον έχυσε αίμα, ιδρώτα και δάκρυα στη σειρά;» διερωτήθηκε χρήστης στο Twitter.  Κάποιος μάλιστα ζήτησε: «Δικαιοσύνη για την Τζένιφερ Άνιστον».

Media Τελευταίες ειδήσεις