Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά η έναρξη της εκπομπής της – Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά η έναρξη της εκπομπής της – Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Απούσα ήταν από το πλατό της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά σήμερα Δευτέρα (29.1.2024) το πρωί, καθώς η παρουσιάστρια έχασε τα ξημερώματα τον αγαπημένο της πατέρα, με τους υπόλοιπους συντελεστές να βγαίνουν στον αέρα και το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας και φυσικά η ίδια πήγε αμέσως στο Κιλκίς για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της.

Το κλίμα στο πλατό της εκπομπής ήταν βαρύ από την αρχή, χωρίς τραγούδια και χαρές, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να λέει στην έναρξη: «Γεια σας! Είναι δύσκολο να πούμε καλημέρα σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε δηλαδή να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε επίσης: «Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο, να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Τσολάκη είπαν on air συλλυπητήρια στη Φαίη Σκορδά για το θάνατο του μπαμπά της.

Media Τελευταίες ειδήσεις