Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

DB.one: Το εστιατόριο στη Γλυφάδα που «επενδύει» στο κρέας

DB.one: Το εστιατόριο στη Γλυφάδα που «επενδύει» στο κρέας

Πριν από 7 περίπου μήνες το DB.one άνοιξε στα νότια προάστια, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα κρέατος και βασική επιδίωξη να αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό για το αθηναϊκό κοινό, στόχο στον οποίο κινείται με απόλυτη ικανοποίηση, όπως επιβεβαιώνει η ιδιοκτησία του εστιατορίου.

Ο chef Ulash Tunc και η ομάδα του, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου στη Γλυφάδα, έβαλαν στόχο να προσφέρουν στους πελάτες του DB.one μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείρισή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας καθώς και από τις fusion επιλογές του μενού.

Διεθνείς πιστοποιήσεις

Χαρακτηριστικό του DB.one, που υπαγορεύει άλλωστε και το moto του “The place to meat”, είναι οι κοπές κρεάτων που προέρχονται αποκλειστικά από φάρμες της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Αμερικής. «Το κοινό σταδιακά εκπαιδεύεται σε αυτή την κουζίνα και εξοικειώνεται με τις κοπές που προσφέρουμε», αναφέρει ο σεφ Ulash Tunc ενώ συμπληρώνει «ότι η Ελλάδα αποτελεί μια αποδοτική επιλογή για επιχειρηματικά εγχειρήματα».

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 13:00 έως τη 01:00, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία στον κάθε επισκέπτη. Ο ατμοσφαιρικός χώρος του προσφέρεται για εταιρικά γεύματα και ιδιωτικά δείπνα ενώ τους τελευταίους μήνες έχει καθιερωθεί live show με ιδιαίτερες μουσικές και ήχους. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί επιλογή set menu σε προνομιακή τιμή που σερβίρεται καθημερινά 13:00 – 17:00.

Το DB.one απασχολεί μέχρι σήμερα 25 εργαζομένους και επιδιώκει την αριθμητική ενίσχυση του προσωπικού προσφέροντας επιπλέον θέσεις εργασίας. Στον σχεδιασμό της ομάδας του chef Ulash Tunc, είναι η επέκταση εντός κι εκτός συνόρων.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις