Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΕΚΤΕΡ: Νέα έργα στην Υγεία και στο Νοσοκομείο Λαμίας – Πάνω από 100 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο

ΕΚΤΕΡ: Νέα έργα στην Υγεία και στο Νοσοκομείο Λαμίας – Πάνω από 100 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο
Eurokinissi

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για έργα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, που ξεπερνούν τα 17 εκατ. ευρώ, προχώρησε η ΕΚΤΕΡ, αυξάνοντας το ανεκτέλεστο υπόλοιπο εργασιών της οποίας στα 100 εκατ. ευρώ και άνω.

Ειδικότερα, στις 30.10.2023 η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε με το Υπουργείο Υγείας, Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, τις παρακάτω συμβάσεις έργων στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας:

α) την εκπόνηση μελέτης και υλοποίηση του έργου «Ανέγερση νέου κτιρίου με αμφιθέατρο για την επέκταση της Ογκολογικής Κλινικής και την ένταξη του Νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος Πυρηνικός στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας». Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 13.004.822,33€ πλέον Φ.Π.Α., ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι πέντε (25) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης,

β) την εκπόνηση μελέτης και υλοποίηση του έργου «Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση – Αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας». Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο ποσό των 4.193.134,28€ πλέον Φ.Π.Α, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 107,3 εκ. ευρώ.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις