Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι businesses της Εριέττας Κούρκουλου: Αποκλειστική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον και του Holy Llama

Οι businesses της Εριέττας Κούρκουλου: Αποκλειστική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον και του Holy Llama

To Holy Llama, ένα vegan creative bakery που δημιουργήθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου και το premium catering Δειπνοσοφιστήριον, – που ίδρυσαν οι αδελφοί Τάκης και Δημήτρης Χριστοφιλέας με τον ξάδελφό τους Διομήδη Καψάλη, με μέτοχο και επικεφαλής της κουζίνας τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο – ενώνουν τις δυνάμεις τους για να λανσάρουν νέες γευστικές προτάσεις εντελώς απαλλαγμένες από ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα.

Όπως έχει δηλώσει η Εριέττα Κούρκουλου «μία plant – based κουζίνα όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις παραδοσιακές συνταγές που έχουμε συνηθίσει, αλλά μας ανοίγει έναν νέο κόσμο γεύσεων που συχνά τις ξεπερνούν σε νοστιμιά»

Για το Δειπνοσοφιστήριον, που πρωταγωνιστεί στον τομέα του catering, η συνεργασία που μόλις ανακοίνωσε με την Holy Llama, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της φυτικής γαστρονομίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, είναι πλέον σε θέση να παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές εκλεπτυσμένου φαγητού για επίσημες δεξιώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, για λίγα ή πολλά άτομα, street food για παιδικό πάρτι, θεματικό μενού για βάπτιση.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ότι: «Τόσο στο Holy Llama όσο και στο Δειπνοσοφιστήριον, πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα εμπλουτίσει τη διατροφική εμπειρία των πελατών μας και θα συμβάλει στην προώθηση της υγιεινής, φυτικής διατροφής».

Την αποκλειστική τους συνεργασία ανακοίνωσαν επίσημα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11/10 στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις