Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Backstage στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Backstage στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Με σύνθημα «κανένα ταλέντο δεν θα μείνει κρυφό» έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του talent show με σκοπό να βγει σύντομα στον αέρα του ΑΝΤ1.

Οι δύο παρουσιαστές του, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος υποδέχονται τους περφόρμερ-διαγωνιζόμενους, ηλικίας από 5 έως 70 χρονών, που έρχονται από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για να αποδείξουν το ταλέντο τους.

Στη συνέχεια οι 4 κριτές, οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, βλέπουν… κρίνουν… και ή δίνουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο ή αποφασίζουν πως καλύτερα είναι το ταλέντο να μείνει… κρυφό!

Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του σταθμού ” Όλοι ανεβαίνουν στην εντυπωσιακή σκηνή του βραβευμένου οικογενειακού σόου και το αποτέλεσμα θυμίζει ξέφρενο πάρτι.

Φέτος, το «Ελλάδα Έχεις ταλέντο» έχει θέαμα και συναισθήματα – κάθε προσπάθεια συγκινεί και ξεσηκώνει!

Όλα είναι έτοιμα για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ταξιδέψουμε, να γελάσουμε και να απολαύσουμε διαγωνιζόμενους που εκπλήσσουν με το ταλέντο τους και τις απρόσμενες εμφανίσεις τους.”

Σύντομα λοιπόν το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 -που το έφερε για πρώτη φορά στη χώρα μας- και θα διαπιστωθεί αν η παραγωγή του σταθμού το έκανε… ταλαντούχο για να δώσει και τη μάχη της τηλεθέασης….!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις