Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Battle Of The Couples: στο πυρ το εξώτερον!

Battle Of The Couples: στο πυρ το εξώτερον!

Τα έχουμε πει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε ξανά ότι το Battle Of The Couples έχει προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο στη διοίκηση του ALPHA με τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης να είναι τόσο χαμηλά κινδυνεύοντας να… κάψει πολλούς στο κανάλι για την απόφαση να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Για την ιστορία μάλιστα να αναφέρω ότι ορισμένα στελέχη του ALPHA από την αρχή είχαν χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου για το Battle Of The Couples επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο project δεν έχει προκαλέσει… ενθουσιασμό στις χώρες που έχει προβληθεί.

Ωστόσο κάποιοι το επέλεξαν για να ξεκινήσει και παρά την καλοστημένη παραγωγή το πολύ προχειροφτιαγμένο και κακοστημένο περιεχόμενο του Battle Of The Couples αδυνατεί δικαιολογημένα να κερδίσει τους τηλεθεατές. Αποτέλεσμα; Ενώ ξεκίνησε με σκοπό να προβάλλεται τέσσερις ημέρες τη βδομάδα τελικά βλέποντας ότι υπάρχει… μαζική έξοδος από τη συχνότητα του ALPHA κατέληξε στις δύο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Κι εκεί όμως οι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης ήταν… εδάφους-εδάφους, προκαλώντας μάλιστα πλήγμα και σε εκπομπές που ακολουθούν, όπως στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Έχοντας όμως πληρώσει αρκετά αλλά και με την παραγωγή επεισοδίων να έχει προχωρήσει δεν μπορούν να το κόψουν και για αυτό προς το παρόν το μετακομίζουν… στο πυρ το εξώτερον της ζώνης. Και κυρίως με την… αποκήρυξή του από τη ζώνη σκληρού ανταγωνισμού απέναντι σε δυνατά προγράμματα ευελπιστούν πως αργά… όσο πιο αργά γίνεται… μπορεί να καταφέρει να σημειώσει κάνα αξιοπρεπές νούμερο τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν… αυτή τη βδομάδα… το Battle Of The Couples θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ και το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για να γλυτώσει την πολύωρη… battle με τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 και να έχει για λίγη ώρα απέναντί του μόνο τα μουσικά προγράμματα σε ΣΚΑΪ, MEGA και ΕΡΤ1 μπας και πιάσει κάναν τηλεθεατή… στον ύπνο! 

Βέβαια αυτό είναι το πρόγραμμα αυτής της βδομάδας γιατί αν και πάλι δεν σηκωθεί από τις τηλεθεάσεις-εδάφους τότε στον ALPHA θα πρέπει να επιταχύνουν την πορεία του… και παρουσία του στο πρόγραμμα του σταθμού που σαφώς πλήττεται από τέτοιου περιεχομένου επιλογές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις